Какво трябва да направи България, за да бъде приета в

...
Какво трябва да направи България, за да бъде приета в
Коментари Харесай


Какво трябва да направи България, за да бъде приета в Еврозоната и Шенген? Своя отговор на този

Какво би трябвало да направи България, с цел да бъде призната в Еврозоната и Шенген? Своя отговор на този въпрос даде зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев след срещата на премиера Бойко Борисов с холандския му сътрудник Марк Рюте, от която стана ясно, че Холандия не е трансформирала позицията си и че към този момент страната ни няма късмет.

" Марк Рюте вежливо, само че твърдо отхвърли да промени трайната позиция на Холандия срещу приемането на България в Шенген. Мотивите са ясни - корупция, проведена престъпност и - на първо място - пробити секрети служби, на които съдружниците не разчитат -  написа Радан Кънев. - Няма подозрение, че влизането в двата " вътрешни " формата на Европейски Съюз - Шенген и Еврозоната - е доста значимо за националната ни сигурност и националния ни интерес.

Може ли това да стане през 2018 година?

Може. Но изисква не празни приказки на едро , а незабавни и радикални ограничения за лична смяна и цялостна промяна в службите. И не по-малко значимо - явен знак, че ръководещите не са прислужници и заложници на Прокуратура , която обслужва непознати на Европейски Съюз ползи, а държавници, които се борят за реформирането ѝ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР