Какво точно се случи с Facebook, Instagram и WhatsApp? Всеки,

...
Какво точно се случи с Facebook, Instagram и WhatsApp? Всеки,
Коментари Харесай

Кой срина Facebook, Instagram и WhatsApp?

Какво тъкмо се случи с Фейсбук, Instagram и WhatsApp? Всеки, който през вчерашния ден се опита да употребява една от тези три услуги, изпитваше съществени усложнения. Уви, съответните аргументи към момента не са известни. По непотвърдена информация причина става дума за тип хакерска атака, известна като " отвод от услуга ". При нея задачата е да се спре достъпа на потребителите до значима информация или до избран уебсайт. Мишената се нападна с голям размер поръчки, което забавя и даже стопира работата на сървърите ѝ, съобщи Българска национална телевизия.

Това е най-сериозният проблем в работата на Фейсбук от 2008 година, когато потребителите ѝ са към 150 милиона. Днес те са близо 2,3 милиарда

Най-много компликации в достъпването на обществените платформи имаха хората в югоизточна Англия. Потребители в Съединени американски щати, Перу, Колумбия и Мексико обаче също се оплакваха от липса на достъп.

Фейсбук и Instagram бяха недостъпни и за доста от потребителите в България.

„ Нещо се обърка. Работим по въпроса “ – това е в общи линии известието, което можеше да видите при опит за влизане в обществените мрежи.

Естествено, хората побързаха да изразят възмущението си в Twitter. Други пък не престанаха да се майтапят: " Фейсбук наподобява не работи. Сега хората ще се принудят да си приказват един с различен! ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР