Какво точно се е случило между Диана Димитрова и Юлиан

...
Какво точно се е случило между Диана Димитрова и Юлиан
Коментари Харесай

Диана Димитрова застава срещу твърденията на 31 човека от екипа на Откраднат живот

Какво тъкмо се е случило сред Диана Димитрова и Юлиан Вергов преди години се трансформира в една от най-коментираните тематики през последните месеци. Вчера, 27 март, в публично писмо до медиите от екипа на сериала " Откраднат живот "  изпратиха позицията си по случая. 
 Захари Бахаров, Теодора Духовникова и актьорите, които поддържаха Юлиан Вергов в абсурда с Диана Димитрова
Актьорите, които поддържаха Юлиан Вергов

Ето какво имат да кажат....

В него те изясняват, че по отношение на изказванието на Диана Димитрова, че над нея е имало закани и последвал побой на снимачната площадка пред очите на 30 души от екипа, които не са реагирали, те декларират, че никой от екипа, който е участвал на терен в този и идващите дни, не е станал очевидец на побой, а единствено и само на вербален спор. 

Продължават с думите, че снимачният развой не е бил спиран, заради влошено физическо или здравословно положение, на който и да било от участниците в сериала.  Уточняват, че не е търсена или давана лекарска помощ и актрисата Диана Димитрова не е отсъствала нито час от снимачния развой, в този или някой от идващите дни от датата, на която твърди, че й е нанесен побоя.

Диана Димитрова обаче не е съгласна с изказванията на хората от екипа на сериала. В своя Фейсбук профил тя назовава изявлението им " следващата подправена информация, целяща да ме дискредитира. "

В поста си актрисата ползва снимачната стратегия, която се изпраща до всички, които би трябвало да участват на снимачния ден, с което демонстрира, че 20 от въпросните 31 индивида от екипа, подписали изказването, не са били на терен в деня на случая. " На 14.11 не участват следните лица и ясно се вижда разминаването в снимачната стратегия ", написа Диана Димитрова.
 Диана Димитрова и новият ѝ коментар във Фейсбук, след формалната позиция на Юлиан Вергов
Диана Димитрова има още какво да каже на Юлиан Вергов

Защо актрисата не е съгласна с думите му

Освен това актрисата ползва информация за датата, часа и годината от снимковия материал на пострадванията ѝ, чиято експертиза удостоверява контузиите и времето, в което са се случили. Диана Димитрова прецизира, че първият ѝ снимачен ден след случилото се, е на 17.11.2017 година и то с втори екип.

Актрисата продължава с изясненията, че художник гримьорката Грета Манчева споделя, че я е гримирала за сцена 47/17 на 14.11.2017 година, a в обедната отмора е третирала лицето ѝ със замразяващ спрей ``Репарил`` в гардеробната.

" Потвърждава и какъв брой огромна е била контузията на лицето ми. Нейните показания бяха редуцирани в формалната кореспонденция от Софийска районна прокуратура ", написа още Диана Димитрова.

" Според експертизата часът, датата и контузиите съответстват от снимковия материал, а единственият очевидец след побоя от тримата посочени в показанията дадени от мен, който не лъже - Грета Манчева, не попада в листата. Според експертизата фотосите са достоверни и това не е грим. Според експертизата тези пострадвания са действителни. В този ден и час бях на работа здрава, а по-късно си потеглих обезобразена ", уточнява актрисата. 

Диана Димитрова приключва обявата си с думите, че не желае да мълчи за насилието повече и въпреки да схваща, че хората желаят да си запазят работните места и връзките за бъдещи планове, не счита протичащото се за редно.
 Позицията на екипа на
Екипът на " Откраднат живот " отговори на обвиняванията на Диана Димитрова

Официалната позиция на хората от сериала

" Обществената операция е подсъдима. Обществената операция от публична телевизия е подсъдима ", безапелационна е тя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР