Какво те очаква през новия месец? Ще срещнеш ли любовта

...
Какво те очаква през новия месец? Ще срещнеш ли любовта
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за юли

Какво те чака през новия месец? Ще срещнеш ли любовта или пък по-скоро ще се отдадеш на завършения с обичаните си хора? Как ще се развиваш в професионалната сфера? Разбери още в този момент!

Овен

При вас, Овни, е допустимо да изникнат задължения с по-възрастен член от вашето семейство през месеца. Много е евентуално също по този начин да предприемете усъвършенствания в и около дома си, да си вземете нов домакински любим или да си промените жилището. В любовта ви чакат значими разясняващи диалози, които могат да се окажат решаващи за развиването на връзката ви. Бъдете внимателни при харченето на пари и подписването на контракти, тъй като има риск да бъдете подведени.

Телец

Вие, Телци, не е изключено да имате кахъри около телефон, преносим компютър, кола или друго средство за предвижване през месеца. За това ви се предлага да планирате вярно времето си и да тръгвате малко по-рано към уговорките си. Така ще имате време да отреагирате на вероятни спънки. Ако сте задоволително старателни, ще съумеете да демонстрирате гениите и уменията си пред останалите и по всяка възможност ще получите самопризнание и овации от значими за вас хора. При всички случаи ще сте доста продуктивни и ангажирани и ще влагате огромна част от силата си за изкарване на пари. Внимавайте да не пренебрегнете обичания човек или фамилията си поради прекомерни служебни задължения.

Близнаци

Вие, Близнаци, по всяка възможност ще съумеете да си припечелите спомагателни средства през месеца. В работата ще имате прогрес и опция да се развивате и да получите самопризнание. Също по този начин ще имате доста добър тонус през месеца и интервалът ще е доста подобаващ за започване на нов спорт или диета, както и за правене на проучвания и процедури. Не е изключено обвързаните от вас да получат късмет за задълбочаване на връзките с обичания, до момента в който свободните ги чакат сантиментални преживявания.

Рак

Вие, Раци, по всяка възможност ще намерите своя несравним метод да блеснете през месеца и да извършите усещане на заобикалящите ви хора. В любовен проект връзките ви с колегата по всяка възможност ще претърпят позитивна смяна и развиване. Периодът е доста подобаващ за развиване на връзката и изясняване на връзките. В работата ви са вероятни известно количество драми и неразбирателства с шефове и сътрудници, заради което ви се предлага да сте умерени в дейностите и приказките си, както и склонни към взаимни отстъпки.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте доста мечтателни и отнесени през месеца. Много евентуално е да се влюбите мощно и да имате предпочитание да се отдадете на удоволствия и отмора. Може да се чакат известни разочарования от страна на околните ви другари. Внимавайте на кого, какво споделяте, с цел да не ви споходят изненади в следствие. Очаква се да имате доста терзания по какъв начин ви възприемат другите и дали срещате поддръжка и схващане от останалите. Ще се засягате от най-малките мнения и забележки и с цел да избегнете нежелани спорове е добре да обмисляте обстановките преди да реагирате. Печеленето на пари ще ви се получава с лекост през месеца, написа Dama.bg

Дева 

Вие, Деви, ще успявате да мобилизирате напъните и мисълта си и да се справяте сполучливо със дилемите си през месеца. Възможно е да полагате нови основи и да сте много дейни. Всяко ваше изпитание ще бъде възнаградено и нещата в службата елементарно ще ви се получават. Много евентуално е да получите подкрепи от висшестоящи или да започнете значими обществени контакти, които след време да са ви от изгода. Не е изключено да ви хрумне концепция по какъв начин да осъществите своя отдавнашна фантазия. В любовен проект обвързаните от вас ще имат късмет да се насладят на време, прекарано с обичания човек, до момента в който свободните ще за заляти от нови и забавни благоприятни условия за флиртове и закачки.

Везни

При вас, Везни, не е изключено да изникват известни финансови съмнения през месеца. Може да ви се наложи да зависите от непознати запаси, да си имате работа с заеми или наследствени каузи. При всички случаи е добре да внимавате защо харчите парите си и да се постараете да сте спестовни. Ще имате доста прочувствен месец. Ще сте склонни да приемате елементарните житейски обстановки на живот и гибел и не е изключено ненужно да драматизирате. Възможно е да имате спорове с близки до вас хора за не изключително основни неща, заради тази причина е добре да намерите положителен креативен отдушник за мощните усеща, които ще ви превземат или да си оставите време за някое занимание.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще съумеете да намерите самопризнание на професионалното занятие, стига да съумеете да канализирате вярно силата си. Много е евентуално да сте изцяло отдадени на романтиката и да ви е мъчно да се концентрирате върху друго. Ако сте в съществено партньорство се чака да предприемете взаимни инициативи или пътувания. Ако сте свободни е допустимо да се влюбите и да имате доста интензивни преживявания в любовен проект. Периодът е подобаващ за пътувания в чужбина или интензивно другарство с чужденци.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте във вихъра си през месеца. Възможно е да имате доста работа, само че ще я вършите с лекост преодолявайки изникващите спънки. Не е изключено да получите покачване или забавни нови оферти свързани с професионалната ви реализация. В съкровен проект ще сте извънредно дейни. Ако сте заети, партньорството ви ще процъфтява, а в случай че сте свободни ще се закачате и задявате с някого от заобикалящите ви хора.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте извънредно закрепени върху персоналните и интимните си партньорства през месеца. Не е изключено да стартирате нова връзка, да имате задължения около най-близкия до вас човек, да предприемате взаимни нови действия или да изяснявате връзки. В работата и в всекидневието ви се чака да успявате сносно да отстоявате себе си, да подписвате нови контракти, да сключвате значими покупко-продажби и да покорявате върхове на професионалното занятие.

Водолей

При вас, Водолеи, месецът ще е подобаващ за промяна на работа или жилище, както и за превръщане внимание на здравето и режима на хранене. В любовта ще имате шанс. Ако сте заети, с колегата ще имате опция да изживеете приятни мигове, а в случай че сте свободни е доста евентуално да се влюбите и да започнете връзка. В работата се чака да имате конфликт с властимащи фигури, от които е значимо да излезете дипломатично.

Риби

Месецът ще е доста сполучлив за вас, Риби. Ще сте харизматични и привлекателни за близките. Възможно е да получите забавни позвънявания, известия или визити от хора, които мощно ви вълнуват. При всички случаи няма да скучаете. В професионален проект нещата ще ви се получават с лекост. Много е евентуално да бъдете видяни от значими за вас хора и да получите дълго чакана поддръжка или съвет. Финансово ще се чувствате постоянни и се чака да съумеете да припечелите добре или да извършите значими вложения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР