Какво си мисли г-н Тодоров в момента в главата, всички

...
Какво си мисли г-н Тодоров в момента в главата, всички
Коментари Харесай

Димитров от ЦИК: Обясненията на ”Сиела Норма” не се побират в здравия разум

" Какво си мисли господин Тодоров сега в главата, всички които са край него, какво е обяснил, за какво се държи като дете от детска градина, обяснявайки, че би трябвало да сменяме щипките на машините ", недоумява Димитров пред bTV. Той не схваща обяснението за възможна потребност от промяна на щипките - това са едни пластмасови елементарни щипки, с които се поставят преградните пана, с които се изолира директният достъп до гласа на гласоподавателя.

Според него обясненията на шефа на " Сиела Норма " не се побират в здравия разсъдък.

Практика на положителните компании била да поддържат аварийни машини съразмерно по отношение на броя на изборните устройства

" Колкото е допустимо машините са сертифицирани ", увери обаче Димитров. Машините не са одитирани, тъй като одит е вероятен единствено откакто самите машини са работили. Одит се прави на нещо, което се е случило.

По думите му са се пробвали да създадат стопроцентова инспекция: " Част от партиите, най-много новите партии взеха решение, че това е ненужно. Разбира се, цялата концепция с машините е част от концепцията на " смяната ".

Припомняме, че последно се откриха 199 машини за гласоподаване с неразбираемо предопределение се намират в склад на компанията " Сиела Норма " в бившето Висше транспортно учебно заведение " Тодор Каблешков ". Това е трета сходна партида, откакто други две - една от 228, друга от 150, бяха открити през миналите дни, а се появиха и още 36 такива устройства във Варна. Така общо машините, които изникнаха като гъби след дъжд в страната дни преди изборите, станаха общо 613.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР