Какво ще стане, ако телефонът ви от Samsung изпрати някои

...
Какво ще стане, ако телефонът ви от Samsung изпрати някои
Коментари Харесай

Вашият Samsung смартфон може да изпраща снимки на хора от указателя без разрешение

Какво ще стане, в случай че телефонът ви от Samsung изпрати някои … персонални фотоси на вашите контакти, без да знаете?Това е, от което една група консуматори на Reddit се тормозят в това число и един, който твърди, че новият му Samsung Galaxy S9+ е изпратил цялата си изложба на приятелката му, до момента в който е спял, а различен, който споделя, че същото се е случило с неговия Galaxy Note 8.
Samsung оповестява, че интензивно преглежда въпроса, само че към момента не е ясно за какво това се случва или какъв брой необятно може да се популяризира казуса, изключително в случай че е правилно, че тези фотоси се изпращат без да оставят никакви записи.

Reddit потребителите бързо показаха, че най-засегнатите телефони до момента наподобява са на оператора T-Mobile, който неотдавна бе ъпдейтнал софтуера на потребителите с опцията Гугъл RCS за „усъвършенствани съобщения“. Целта на RCS (Rich Communication Services) е да усъвършенства остарелия SMS протокол с нови функционалности като по-добро шерване на медийно наличие, знаци за писане и четене на разписки. Има и обява в личните конгреси на Samsung за бъгове с актуализацията на RCS, само че нямаме удостоверение дали тъкмо тези бъгове провокират нежеланата връзка.

Проблемът също съответствува с нова версия на приложението Samsung Messages , която може да е обвързвана с актуализацията на RCS или да не е. Ако инцидентно и вие сте наранени, можете да опитате да употребявате друго приложение за текстови известия и/или да отмените разрешенията за фотосите на приложението Samsung Messages.

„Ние сме наясно с отчетите по този въпрос и нашите механически екипи работят по него. Заинтересованите клиенти се предизвикват да се свържат с нас директно“, гласи изказването на Samsung.

T-Mobile оповестява, че това „не е проблем на T-Mobile“, добавяйки, че потребителите ще желаят да се свържат със Samsung по този въпрос.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР