Какво ще каже Чарли за това? Дъщерята на актьора от

...
Какво ще каже Чарли за това? Дъщерята на актьора от
Коментари Харесай

Какво ще каже татко за това? Дъщерята на Чарлийн Шийн взриви мрежата с провокация (Яки снимки)


Какво ще каже Чарли за това? Дъщерята на артиста от " Двама мъже и половина "  Чарли Шийн - Сами Шийн захвърли облеклата. Наскоро 19-годишната студентка театралничи в провокативна фотосесия, карайки мнозина да ахнат. Тийн дивата, която е плод от брака на Шийн с актрисата Дениз Ричардс, смути родителите си с провокативни селфита от банята.

19-годишната брюнетка явно е взела най-хубавото от гените и на двамата си родители, тъй като сподели в действителност забележителна фигура и жанр. Освен това неотдавна тя разкри пикантни детайлности от персоналния си живот.

 

" Много желаех да си увелича бюста, само че за жалост трябваше да спра да пия. А върша това през последните 5 години от живота си ", разкрива тя.

 

Сами обаче е била подкрепена от майка си, която употребила интервенцията и като метод да я накара да се откаже от нездравословния си недостатък. " Решението беше мъчно - да се откажа от интервенцията, или да спра алкохола. Най-накрая се оправих ", споделя още тийн дивата.

 

Двете имаха тежки връзки, като в един миг Сами даже отпътува да живее при татко си Чарли Шийн. Актьорът обаче очевидно не съумя да се оправи с бурната й природа и я върна на майка й. Днес Дениз е в положителни връзки с щерка си и даже си откри профил в обществена мрежа, с цел да я поддържа. Тя не възразява и против провокативните й фотоси по бански или по долни дрехи, както  и за това, че щерка й демонстрира тялото си пред всички.

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР