Какво се случва в този Европейски съюз, пита в своя

...
Какво се случва в този Европейски съюз, пита в своя
Коментари Харесай

Каракачанов: Български НПО защитават коминтерновската югославска антибългарска теза

 Какво се случва в този Европейски съюз, пита в своя позиция във Facebook вицепремиерът, боен министър и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация. 

В поста си той припомня, че неотдавна е станало  известно, че Комисията по мониторинг (DRMFG) към комисията LIBE в Европейския парламент е изпратила свое писмо с въпроси към българското държавно управление. Това писмо с въпроси идвало след " закрито “ чуване на няколко печално известни у нас неправителствени организации, измежду които още веднъж се подрежда Българският хелзинкски комитет. Официално разгласен предлог за срещата бил " битката с корупцията “ по искане на същите НПО-та.

" Оказа се обаче, че зад паравана на " битката с корупцията “ за следващ път е подложен въпросът за " правата на ЛБГТИ хората “ " Рома-хората “ и " Българо-македонското малцинство “ – цитатите са буквален превод от писмото до българското държавно управление ", акцентира обаче Каракачанов и прибавя, че Екологичен потенциал прави опити да наложи коминтерновски тези за " македонско малцинство “, което той няма да разреши.  В същото време пък от Европейски Съюз оказвали систематичен напън против България като национална страна и против християнството у нас като хилядолетна ценностна система.

Ето и цялостния текст от позицията на водача на Вътрешна македонска революционна организация:

Наскоро стана известно, че Комисията по мониторинг (DRMFG) към комисията LIBE в Европейския парламент е изпратила свое писмо с въпроси към българското държавно управление. Това писмо с въпроси идва след " закрито “ чуване на няколко печално известни у нас неправителствени организации, измежду които още веднъж се подрежда Българският хелзинкски комитет.

Официално разгласен предлог за срещата е " битката с корупцията “ по искане на същите Неправителствени организации. Оказа се обаче, че зад паравана на " битката с корупцията “ за следващ път е подложен въпросът за " правата на ЛБГТИ хората “ " Рома-хората “ и " Българо-македонското малцинство “ – цитатите са буквален превод от писмото до българското държавно управление.

Поставя се въпросът " Защо българското държавно управление не регистрира неправилните тълкования на Истанбулската спогодба и за какво не работи за защита на дамите посредством утвърждението на конвенцията? “. Поставя се също въпросът за " правата на австралийския жител “ Джок Полфрийман.

Всички въпроси се употребяват като средство за напън против България на фона на следните безспорни обстоятелства:

- Българската Конституция подсигурява самостоятелните човешки права, а не групови малцинствени такива;

- Въпросът за " македонското малцинство “ е изцяло закрит както в договорите ни с Македония, по този начин и в българската Конституция;

-  Джок Полфрийман е потвърден и заслужено наказан палач, чието целеустремено провокативно обществено държание граничи с патология и слага въпроса за неговото платено потребление от някои от същите тези НПО;

-  Българският парламентарен съд дефинитивно постанови несъвместимостта на Истанбулската спогодба с българската Конституция.

От всичко изброено дотук излиза наяве, че се оказва систематичен напън с всички сили и средства против България - като национална страна, против християнството у нас - като хилядолетна ценностна система, и против българските национални институции - като единствена спънка пред налагането на антинационални и антихристиянски полезности, правила и практики.

Както добре си спомняме, точно Истанбулската спогодба гръмко се обявяваше против насилието против дами, а в действителност на практика приготвяше узаконяването на еднополовите бракове в България и отваряше врата за привилегии на мигранти през нашите граници.

Инструменти на този " истанбулски “ комплот против страната ни бяха някои печално известни на българското общество Неправителствени организации, измежду които още веднъж Българският хелзинкски комитет, както и някои други с думата " джендър “ в наименованието си.

Днес се търси същият резултат, като под паравана на " битката с корупцията “ – една несъмнено сензитивна социална тематика – се търси легализиране на несъществуващи етнически и всевъзможни други малцинства, еднополови бракове и разтрошаване на българските обичаи и полезности. Учудващо е, че същите тези така наречен български Неправителствени организации пазят една коминтерновска югославска антибългарска теза.

Като ръководител на Вътрешна македонска революционна организация изрично декларирам, че ръководената от мен политическа групировка изрично ще се опълчва на всяка форма на напън против страната ни и на всеки опит за ерозиране на националната ни еднаквост, размиване на християнските полезности и разтрошаване на обичайното семейство от мъж и жена.

Призоваваме всички български политически партии да заемат същата ясна и безапелационна национална позиция, а не да се спотайват пред следващия опит за напън против нашата страна, надявайки се на политически дивиденти предвид на идните изключителни или постоянни парламентарни избори.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР