Какво се случва в мъжката глава понякога е мистерия за

...
Какво се случва в мъжката глава понякога е мистерия за
Коментари Харесай

Шест неща, които жените трябва да ценят повече в мъжете

Какво се случва в мъжката глава от време на време е тайнственост за дамите, по този начин както господата постоянно споделят, че дамите сме мистерия за тях. Но и те не остават по-назад в някои връзки и на дамите също се постанова да четат мисли и да разпознават какво се крие зад дейностите им. Като да вземем за пример кои са нещата, които мъжете биха желали повече да ценим в тях и в държанието им най-много. На помощ в този развой на разгадаване идва доктор Сейди Алисън, американски психолог и специалист по връзки. Тя твърди, че мъжете желаят техните позитивни качества да бъдат оценени и приети от дамите. И защо още желаят самопризнание, четете в идващите редове.

Че са постоянни
При доста двойки, изключително тези, които имат деца, мъжете държат да бъде високо оценена тяхната непоклатимост като сътрудник в развъждането на децата. Старанието им да се грижат за фамилията си, поемането на отговорност и постоянното им държание, разграничаващо се от ергенското, са значими фактори в техните очи, за които биха се радвали да получат самопризнание. Така че, дами, отдавайте им нужното понякога и не забравяйте да казвате "Благодаря ". Грижовното и отговорно държание не е хипотеза за всички мъже, по тази причина е хубаво да го оценяваме, когато е налице.

Умението им да намират бързо решение
Има неща, които не могат да се отрекат, сравнявайки мъжете и дамите, и умеенето на господата да намират бързо решение на даден проблем е едно от тях. Мъжете се оправят с тази задача неведнъж по-добре от дамите, защото се концентрират единствено върху водещия проблем, без да мислят за всевъзможни други вероятни затруднения - нещо, което е присъщо за дамите.

Професионалната нравственос
Трудно е да приемете закъснението на колегата ви след работа, както и това, че като че ли той е единственият чиновник във компанията, на който се разпореждат виновни задания, което пък от време на време пречи в осъществяването на фамилните отговорности, само че е значимо да оцените качествата на мъжа до вас. Това, че той е почитан и му се делегират огромни отговорности в професионален аспект би трябвало да ви радва и е добре да му го показвате от време на време. Разбира се, тайната на фамилното благополучие е в хармонията и не е прелестно работата да взима огромен превес над персоналните каузи, само че в търсене на салдото, не забравяйте да го похвалите за професионалната му нравственос и работно отношение, тъй като това в действителност е значимо за него.

Драмата не им е присъща
Запазената марка на дамите е основаването на всевъзможни драми към всеки появил се, даже и незабележим, проблем. Е, при мъжете това отсъства, и по-добре. Би ни пристигнало допълнително, в случай че и те драматизират всяка обстановка. Напротив, те умеят да балансират и по-често от дамите като че ли съумяват да запазят хладнокръвие да не се поддават на суматохата. Това е качество, което би трябвало да ценим високо и да им го признаваме. От време на време.

Ентусиазмът им за секс
За огромна част от мъжете сексът е просто занимателен метод времето да минава. Но също по този начин той е и техният най-чест израз на усеща - посредством него те демонстрират любовта си и се усещат обичани. Уважавайте възприятията им.

Малките неща, които вършат
Много мъже демонстрират любовта към половинките си не посредством огромни жестове и сантиментални изненади, само че това надалеч не значи, че не държат на партньорките си. Напротив, тяхната любов може да се прочете в дребните неща, които вършат, само че отново с мисъл за дамата до тях. Например това, че той мисли по какъв начин да поправи нещо в колата ви, което вие даже не сте забелязали, че може да е проблематично, само че той да, и е подготвен да го поправя за ваше улеснение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР