Какво се случва в Игри на волята“? Първо Неделчо отстрани

...
Какво се случва в Игри на волята“? Първо Неделчо отстрани
Коментари Харесай

Борис след "Игри на волята": За новия житейски опит, вегетарианството и хейтърите

Какво се случва в „ Игри на волята “? Първо Неделчо в профил Рабухчиев, а в този момент и Паулина поряза фантазиите на Борис за край в шоуто. Истината е, че решаваща роля за последната борба на Боби имаха веригите, които трябваше да носи. Борис завоюва много повече от 100 хиляди лева – същински другарства, мемоари за цялостен живот и необикновен опит. Какво още ни показа той? Не пропускай този диалог!

Отпадна на крачка от финала. Какво те провали в тази крайна борба?

Ако би трябвало да бъда оптимално справедлив, веригата просто ми пречеше да вдишвам. Това е нещото, което ме провали на тази борба. Така го усетих, по този начин мисля, че беше. 

Виж още: Рабухчиев след " Игри на волята ": За последната борба, благотворителността и бъдещия живот в Катар 

Имаш ли чувството, че Паулина малко или доста беше подценявана от вас, мъжете?

Подценявана – не. По-скоро всички имахме ясната визия, че в едни неща тя се оправя доста добре, а в други – не. Често не правеше положителни тактики на доста от игрите. Но все пак в множеството случаи е показвала хубави качества. Аз не мога да кажа, че съм излязъл на арената, подценявайки я в никаква форма. 

А дали въпреки всичко не ставаше въпрос и за доза шанс във вашата борба?

Не, нямаше шанс! Паулина се раздаде доста в играта, тя беше доста сърцата. Всъщност тя много ме изненада по какъв начин добре се показа в тази борба. 

Не завоюва стоте хиляди лева, само че какво друго съумя да спечелиш?

Спечелих няколко същински приятеля, завоювах много скъп житейски опит. И, несъмнено, много дълготраен психически опит – натрупах го по време на предаването, само че ме държи към този момент и няколко месеца по-късно.

Виж още: Морунов след " Игри на волята ": Съжалява ли за нещо, какво мисли за Елизабет и има ли жена до себе си

Казваш за психологическия опит – какво ново разбра за себе си?

За себе си не съм схванал кой знае какъв брой доста ново, само че сигурно съумях да остана по-устойчив на избрани неща. Например да поглъщам някои неща от другите. Научих се да преценям какъв брой тъкмо страст да демонстрирам. 

Като професионален състезател по какъв начин се приготви за Игрите?

От спортна позиция не трансформирах нищо в подготвителния си режим. Нямам проблем от физическа позиция. Единственото, което направих, е да вземам решение повече пъзели, до което по този начин и не се стигна в предаването. Също по този начин качих няколко кг, тъй като знаех, че ще има апетит и по тази причина и бях много бухнал първоначално.

С какъв спорт се занимаваш?

С кросфит. Освен това в този момент в неделя ми следва съревнование по трибой. Иначе съм се състезавал съвсем цялостен живот в битката. 

Виж още: Вальо след " Игри на волята ": Защо е желал да разпадне Приключенците, за Светата троица и гаджетата

Ти си вегетарианец. Има ли нещо по отношение на храненето, което би трябвало да знаят другите вегетарианци, които желаят да се включат в Игрите?

Когато приказваме за отношение на екипа на предаването към мен като вегетарианец, съм срещал схващане във всеки един миг. Няма нещо, което би трябвало да стопира вегетарианците от присъединяване в Игрите. Единственото е, че ще усетят апетит в някой миг и най-често на разположение ще има единствено месо в някаква форма – дали ще се хване някъде някакво животно, или ще бъде уловено. Тогава ще би трябвало вегетарианците да преценяват какъв брой ще устискат. 

А ти устиска ли?

Успях, да. 

Как ти се отрази гладът, с какъв брой кг отслабна? 

Когато бях най-слаб, бях с 13 кг. по-лек, в сравнение с като влязох в „ Игри на волята “. Като се прибрах, бях с 10 кг. по-малко.

Виж още: Мани след " Игри на волята ": За подправените вести, успехите в живота и лицемерието

Ти си рекордьор на Гинес. Как човек взема решение, че желае да усъвършенства международен връх?

Първо човек би трябвало да си избере нещо, в което е добър, да оцени личните си благоприятни условия. Да е сфера, в която знае, че в случай че се потруди задоволително, има действителен късмет да бъде заплатен и оттова нататък да постави целия труд. Когато пристигна възнаграждението, е доста прелестно.

Колко време мина в подготовка от момента, в който реши, че искаш да подобриш върха до самото му възстановяване?

За първия беше много – може би 4 години. Имах извънредно тежка травма, бях претърпял и злополука. Това много забави нещата. За втория подготовката ми беше към 8-9 месеца. За идващите опити за възстановяване на върха, които възнамерявам, считам да се приготвям още веднъж толкоз – 8-9 месеца.

Ти в действителност с изключение на рекордьор на Гинес на 28 година, имаш сериозна специалност, имаш и сериозна връзка. Има ли нещо, което към момента не си постигнал?

Със сигурност! Мечтая да реализирам колкото се може повече благополучие за себе си и своите близки. В момента работя интензивно в тази посока – да работим по-малко и да се радваме повече.

Виж още: Кремeна след " Игри на волята ": Какво я научи шоуто, за другарството с Мани и свадите със Стоян

Ти беше в народен ефир всяка вечер в продължение на 3 месеца. Има ли нещо, което искаше хората да видят за теб, а не съумяха?

Смятам, че каквото желаех да покажа, го демонстрирах. Всеки си има своите моменти и под двата прожектора – и под позитивния, и под негативния. Надявам се хората, които гледат, да имат повече очи за позитивното и да взимат повече от него, а не от другото.

В този ред на мисли – четеш ли мненията в обществените мрежи?

Случва се да мятам по едно око, само че никога не се вглъбявам изключително доста в това. Обръщам им някакво внимание.

Разпознават ли те по улиците? Как реагират хората?

Да, разпознават ме и истината е, че хейтът и негативизмът са напълно във виртуалното пространство. На живо съм видял единствено хубаво – позитивни страсти, усмивки, хубава сила, наслада. Това е доста зареждащо и доста хубаво и това в действителност е най-хубавото нещо, което ми се случи след Игрите. На моменти обаче е и малко необичайно, тъй като ме гледат, сочат с пръст, усмихват ми се. Понякога хората ги е позор да кажат „ здрасти “, от време на време – не ги е, само че когато го създадат, постоянно е приятна страст. Говорим си, на мен ми е прелестно.

Виж още: Красима след " Игри на волята ": За интригите, разочарованието, Елизабет и Симеон

А имаш ли някаква по-странна или куриозна история, обвързвана с твой почитател? 

Случката дори е извънредно куриозна. Бях на бул. Симеоновско шосе, бързах и се пробвах да спра едно такси. То обаче не спря, евентуално имаше клиент вътре. След таксито обаче имаше образователна кола и тя спря. Попитаха ме „ накъде си “. Казах им, инструкторът се обърна към курсистката и я попита дали ще се оправи да кара към центъра. Курсистката сподели, че ще се оправи, качиха ме и ме закараха. И двамата ме разпознаха, забавлявахме се доста, момичето си караше, а мен ме повозиха към моята дестинация. 

Как ще посрещнеш празниците?

В моя отрасъл преди празниците е извънредно натоварено, по тази причина знам, че ще работя доста. Как тъкмо ще посрещна празниците, нямам визия. През последните години все импровизираме в последния миг, само че постоянно се получава отлично. Надявам се и тази година да е по този начин, пък в случай че остане време да си възнамерявам отмора, ще го направя на драго сърце. Та към този момент съответни проекти нямам.

Изображение: Красена Ангелова
Игри на волята

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР