Какво се случва в България? Нищо особено: минаха редовните предсрочни

...
Какво се случва в България? Нищо особено: минаха редовните предсрочни
Коментари Харесай

Русстрат: България: Всеки, който е победил на парламентарните избори, няма да е победител

Какво се случва в България? Нищо изключително: минаха постоянните предварителни парламентарни избори.

Изборите се организираха напълно неотдавна, при започване на октомври, и мнозина - публицисти, политолози, анализатори - побързаха да споделят прогнози какво ще бъде новото държавно управление на тази балканска страна, която заради насъбраните политически, стопански и обществени проблеми, е заседнала по могогодишния път към пълноценното европейско пространство.

Ако тук прибавим демографския проблем, съгласно който популацията на страната пагубно понижава и най-много заради упадъка на самите българи, казусът с миграцията на популацията, показващ че милиони жители в този момент живеят надалеч от родината си., изкарващи хляба си с не всеки път дипломиран труд, то успеха на партия ГЕРБ (Граждани за европейско развиване на България) в коалиция с Демократическата партия (СДС) въобще не наподобява като жадувана победа, по този начин както изглеждаше преди дузина години.

И е изцяло понятен скептицизма на шефа на ГЕРБ Бойко Борисов, който на брифинг за резултатите от изборите съобщи, че не желае да бъде освен новият (а в действителност и старият) министър-председател, само че и елементарен министър в новото държавно управление.

Сигурно схваща, както никой различен български политик, който не един път е бил в оказалото му се огромно премиерско облекло, че новото влизане във властта няма да му донесе нищо, с изключение на големия купчина всевъзможни проблеми, оставени му от предшествениците му. И преди всичко – от стопански темперамент.

Бойко Борисов е човек с артистичен темперамент, кадърен да се превъплъти в оня съвсем театрален облик, който се чака от него в Европейски Съюз или оттатък океана, за негово страдание той към този момент е доста добре изследван от жителите на страната, които неведнъж са изразявали своето съмнение към него или даже са го изобличавали във всевъзможни грехове. Но опитите на популацията на България да повика на власт или някогашния цар, или даже хора оттатък Океана през последните десетилетия не им донесе основна изгода.

А целият проблем на обществената система в България е, че вътре в страната на практика няма крепко младо потомство политици, които рационално и откровено да желаят в случай че не просперитета на страната си, то най-малко сносни условия за живот на нейните жители.

Години наред виждам по какъв начин като чорапи в коша за пране се сменят едни и същи лица отпред на държавното управление. Или печелят демократите, които по-късно биват отхвърляни с отсвирване, или на политическия Олимп се издигат техните съперници от лагера на социалистите, които също са ескортирани без овации поради обвинявания в корупция и неспособност да мръднат най-малко на сантиметър блока от проблеми в страната.

Да, в действителност никой в страната не се стреми към такова потомство патриотични политици, тъй като България се трансформира в страна, въпреки и със личен парламент, та даже и с президент, в съвсем напълно следена от Брюксел и Вашингтон страна.

Достатъчно е да си напомним мятанията на управлението на страната в такива основни за българската стопанска система моменти като замразеното строителство на АЕЦ в Белене, в действителност по разпореждане на американците несъстоялото се полагане от Русия по дъното на Черно море на в действителност най-доходоносният план! - газопроводът " Южен поток ", който в последна сметка се трансформира в " Турски поток " и така нататък, до сегашните опити за подмяна на газа от Русия с различни доставки.

Вероятно, в случай че държавното управление в България не беше толкоз подвластно от Европейския съюз, доста проблеми на страната и популацията щяха да се вземат решение по-ефективно. Сега всички си задават един не толкоз значим за ориста на българския народ въпрос: ще успее ли спечелилият следващите предварителни парламентарни избори Бойко Борисов да сформира по-боеспособно държавно управление от това, което беше преди оставката на предходното?

Макар и необичайно да се чакат от към този момент познати политици, известни не с предходни заслуги, а тъкмо противоположното – провали (достатъчно е да кажем, че същият Бойко Борисов беше освободен през февруари 2013 година след бурни митинги на популацията поради нарастването на енергийните тарифи), най-малко някаква ефикасна, в случай че не и рационална активност в изискванията на идната тежка зима поради енергийните наказания против Русия?

Какво обаче може да се чака от тези, които идват отпред на страната преди идващите предварителни парламентарни избори, които постоянно се организират през последните 2 години? Или от тези, които ще сформират държавно управление от вчерашните си до болежка познати противници и съперници?

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР