Какво се случва с тялото ни когато пием алкохол в

...
Какво се случва с тялото ни когато пием алкохол в
Коментари Харесай

Възможният баланс между летните жеги, алкохола и почивката

Какво се случва с тялото ни когато пием алкохол в горещините?

Всички обичаме лятото, летните вечери с другари навън, безгрижните морски ваканции, слънцето, обгръщащо ни с цялата си топлота. Често обаче, с цел да създадем тези горещи дни по- занимателни, споделяме и чаша алкохолна напитка.

Но замисляли ли сте се по какъв начин въздейства алкохолът на вашето тяло при високи температури? Резултатите могат да са рискови.

Британският лекар, шеф на приложението Now Patient предизвестява, че прекаляването с алкохол през лятото може да има отрицателни последствия.

Дехидратацията

Бъдете деликатни и не допускайте да се обезводните. Дехидратацията може да докара до проблеми със сърдечната активност или с дишането ви. Затова една студена бира е доста по-добра концепция от сладките коктейли на плажа.

Сърдечен удар и безсилие


Да, това е различен евентуално рисков резултат от пиенето на прекалено много алкохол на слънце. Д-р Торнбер твърди, че прекомерната консумация на алкохол в горещините може да окаже въздействие на главната температура на тялото ви и да докара до куп проблеми по-късно. „ Обикновено потта ни охлажда, като се отделя посредством кожата ни. Въпреки това, в извънредно горещи дни или когато сме подложени на стрес, тази система може да не успее да се оправи. Това води до топлинен удар или безсилие. "


Вътрешните органи


Много алкохол и доста слънце не са добра композиция. Забравете за този „ коктейл “. Той ще окаже въздействие на мозъка, черния дроб, стомаха, дебелото черво и сърцето ви. Не правете алкохолен маратон, започвайки от обед. Разумно е да помислите по кое време да поръчате първото си пиво. Когато слънцето залязва е най-хубавото време поучава доктор Торнбер. А по кое време да заобикаляме алкохола? Около обяд – сред 12 и 15 часа, тъй като тогава „ слънцето е най-високо и горещо “.

Как да се спасим от махмурлука?

Лесно е – пийте повече вода!

Когато пием повече вода или безалкохолни можем да „ предотвратим дехидратацията и да облекчим махмурлука “. И не е нужно да започваме купона с стремително пиянство.

На идната заран?

Дано махмурлукът не е доста неприятен. Започнете с прясно изцеден сок. Хапнете банан или киви за калий. Опитайте да възстановите нужните ви минерали и соли посредством рехидратация на организма.

Тенденции

Консумацията на алкохол с Съединени американски щати от началото на COVID-19 пандемията демонстрира устойчива наклонност към понижаване. Прогнозите са за спад в потреблението и през идващите 4 години сочи отчет на IWSR,международната организация да проучване на виното и спиртните напити. Това слага съществени въпроси пред промишлеността, която търси други възможности.
Много от огромните производители към този момент търсят безалкохолни алтернативата на бири и виновност, с което да компенсират спада в приходите си.
Със 17,5% размерът на продажбите в категорията на ниско алкохолните питиета от бира, сайдер и ароматизирани малцове.
Тези резултати върху алкохолната промишленост към този момент се употребяват от лобистите, с цел да упорстват за повече понижаване на съществуващите налози за алкохола, с цел да се понижи „ регулаторната тежест “ и е реалност, че за вино и бира от ДДСто към този момент е 9%.
Същевременно безалкохолните виновност и бири от ден на ден усилват пазарния си дял, заради положителните вкусови качества и безспорните изгоди като безвредно шофиране, подобаващи са за бременни и майки, нискокалорични са.
В страната веригите за съвременна търговия към този момент обособиха щандове с безалкохолни бири, както и съвсем във всички заведения за хранене участват в менютата им.
В България най-сетне може да се откри и първото в света вино Carl Jung без алкохол с патент на технологията от 1908г. и безомпромисно немско качество.
Заслужават да бъдат насърчени магазините и заведенията за хранене, които оферират безалкохолните и пенливи виновност, за наслада на женската публика.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР