Какво се случва с Нора Недкова година след участието й

...
Какво се случва с Нора Недкова година след участието й
Коментари Харесай

Нора Недкова: Не съм обвързана от година, издържам се с бизнес

Какво се случва с Нора Недкова година след присъединяване й във "ВИП Брадър "? Има ли истина в мълвата, че си е хванала за спонсор богат фамилен турчин, който обаче наскоро я зарязал и си изискал назад подаръците? Блондинката съобщи пред "Уикенд ", че от година е сама.

"Имам доста обожатели, които желаят да бъдат с мен, само че аз съм взискателна към себе си и ухажорите. На този стадий не съм за сериозна връзка, семейство, дом и поколение. На 25 години съм, а моята доктрина е, че първо би трябвало да поживея умишлено, да направя бизнес и да имам постоянни приходи, с цел да мога да се грижа добре за едно дете. Не искам да съм млада майка, която е безотговорна към рожбата си и обикаля по света. Ще имам мъж, деца и семейство, когато се усещам подготвена за това ", счита плейбойката.

Коментирът й във връзка слуховете, че си търсите нов спонсор откакто някогашният й - фамилен турчин, безусловно я бил изхвърлил от хотелската стая и даже си взел подарения ви часовник „ Шанел” на стойност 10 000 лв... "Дори не познавам подобен човек. Никога не съм имала връзки с турци. Нямам нищо срещу тях, само че съм християнка и виждам мъжът до мен да е със същата религия. А и не си падам по фамилни. Има доста свободни готини млади милионери, за какво ми е някой привързан? Винаги съм казвала, че одобрявам богати мъже, тъй като който разполага с пари, се е построил, гради и желае още да се развива. Моето предпочитание е индивидът до мен да ме научи на нещо, да се развиваме дружно. Важно е и да ми обезпечи непоклатимост. На първо място обаче са уважението и любовта. "

Относно бизнес начинанията си, Недкова се похвали, че има магазин за облекла на Златни пясъци. "За страдание бизнесът там е сезонен. Притежавам и недвижимости по морето, които приписвам чартърен ", изясни от къде получава приходи плеймейтката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР