Какво се случва с? Напоследък наблюдаваме, че лицевите ѝ черти

...
Какво се случва с? Напоследък наблюдаваме, че лицевите ѝ черти
Коментари Харесай

Клъцни, срежи: Обезобрази ли се Ариана Гранде? СНИМКИ

Какво се случва с? Напоследък следим, че лицевите ѝ черти са мощно видоизменени, само че не сме сигурни дали това не се дължи просто на грим и филтри или фактически певицата е предходна под ножа.

Младата изпълнителка се сблъсква със клюки за пластични интервенции още от старта на кариерата си. Все отново я познаваме още от дете, а лицето ѝ с годините се е трансформирало като част от растежа. Още в интервала 2010 - 2013 година почитателите заподозряха нещо и даже взеха решение, че употребява дубльорка.

Ариана отхвърля слуховете за това, че има пластини интервенции, само че напоследък тя фактически не наподобява на себе си. 

 2367857

Какви са най-големите промени през годините?

Ринопластика

Дали е разследване от растежа, добре изработен грим или действителна пластина интервенция - спекулациите са всевъзможни. Но, в случай че се загледате в фотоси на Ариана преди и след ще установите, че носът в действителност е смалил размера си. А през 2021 година даже наподобява още по-променен, с издигнат връх.

Повдигане на веждите

Може би тук става дума за лифтинг благодарение на ботокс или пък по-сериозна хирургична интервенция. До 2020 година наблюдавахме по какъв начин дясната вежда на Ари е по-повдигната от другата. Така беше до предходната година, като тук почитатели спекулират, че певицата е претърпяла ревизионна интервенция, която да възвърне симетрията.

 2367860

Филъри в бузите

Освен корекцията на носа и веждите, почитателите започнаха да подозират, че поп звездата е сложила филъри през 2015 година, защото бузите ѝ наподобяват по-подпухнали от нормално.

Хиалурон в устните

Това е поредна и доста забележителна смяна във външния тип на поп певицата. Преди долната джука на Ариана бе по-голяма от горната. Освен това можехме да забележим горните ѝ странични резци, когато устните ѝ бяха разтворени. Това обаче последователно се промени. Първо, размерите на горната и долната джука се изравни. През 2021 година, когато певицата разгласява свои фотоси в обществените мрежи, Арианаторите незабавно видяха филърите.

Кантопластика

Тази процедура е много съвременна на запад, изключително откакто се предполагаше, че модели като Бела Хадид и Кендъл Дженър сякаш са си я създали. Това е интервенция, която повдига външните ъгли на очите. Тези на Ариана също наподобяват повдигнати в ъглите. Тази процедура придава бадемовидна форма на очите. Смята се, че тя е претърпяла тази интервенция, когато е била на 22 години.

 2367861

Но каквото и да си приказваме, сега Ариана фактически не наподобява на себе си. В момента лицето ѝ прилича изражение на к-поп звезда и надалеч не е такова, каквото го познавахме допреди няколко години. Наистина не разбираме какво би предиздвикало една млада и красива жена да се подложи на всичките тези процедури и да загуби своята еднаквост. Вероятно публичният напън е прекомерно огромен...

 2367859
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР