Какво се случва с Миро, питат се феновете му. Певецът

...
Какво се случва с Миро, питат се феновете му. Певецът
Коментари Харесай

Потрес! Ето Защо Миро Каризмата Изчезна Безследно От Публичното Пространство! Причината Ще Ви Потресе, За Всеобщ Шок Той Е

Какво се случва с Миро, питат се почитателите му. Певецът все по-често върви с вторачен взор и необичайно разширени зеници

Източници разкриха пред вестник „ Таблоид “, че артистът постоянно взема решение да си вкара въодушевление и да ускори страстите си посредством наркотични субстанции. Той имал типичните за тези положения разширени зеници и физиономия, присъща за хората, които взимат.

„ Миро го удари на живот, тъй като жена му опъва каиша в Лондон и той скучае. Ресторантьорката-милионерка Ели Златанов постоянно захравна банковата му сметка и нашият човек не се свени да си пазари положително въодушевление “, разясняват близки до обкръжението му хора.

Припомняме, че Миро и Ели се ожениха, макар слуховете за ориентацията на изпълнителя. На процедура обаче двамата не разделят един покрив, а живеят разграничени.

Миро от ден на ден желал да стане татко и да има правоприемник, само че Елица се дърпала. Тя била заета с кариерата си и не желала да я проваля, нито да жертва свободата си, с цел да бави бебе.

Дали това е главната причина артистът да наподобява не изключително съответен, не е ясно. Но в случай че в последна сметка двамата не си родят дете, то бракът им може да завърши с бракоразвод, уверени са източниците.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР