Какво се случва когато главният съдия няма монета, която да

...
Какво се случва когато главният съдия няма монета, която да
Коментари Харесай

Няма монета, но всичко е точно!

Какво се случва когато основният арбитър няма монета, която да реши разногласието за врата и първа топка преди началото на футболен мач? Ами, импровизира се!

Точно както направи реферът Дейвид Макнамара преди да даде първия съдийски сигнал на срещата от женската Суперлига на Англия сред тимовете на " Манчестър Сити " и " Рединг ".

Макнамара бе не запомнил монетата си в стаята на съдиите. Той привика капитанките на двата отбора, само че вместо да отиде до тъчлинията, с цел да изиска нова монета, накара футболистките да играят на камък, ножица, хартия.



Срещата приключва 1:1, а " Дейли Мейл " разкрива, че във вторник реферът Макнамара е бил отхвърлен за три седмици. Наказанието му влиза в действие от 26 ноември, само че той може да апелира.

Говорителят на ФА удостовери, че Дейвид Макнамара е отхвърлен за 21 дни, от понеделник, 26 ноември, откакто приема обвиняването, че " не е работил за положителното име на играта. "

Реакциите след въпросната обстановка не закъсняха. В Туитър потребителите се чудят каква би била глобата, в случай че жена арбитър бе подхванала подобен метод за избор на врата и топка.

Други пък са безапелационни, че Макнамара изцяло си заслужава наказването: " Той би трябвало да помни единствено 4 неща - свирка, часовник, химикал и... монета! ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР