Какво се случва, когато дълго чаканата ски ваканция пропадне заради

...
Какво се случва, когато дълго чаканата ски ваканция пропадне заради
Коментари Харесай

Как се карат ски и сърф в хола?

Какво се случва, когато дълго чаканата ски почивка пропадне поради пандемията от ковид? И вместо във френските Алпи, си заставен да прекараш великденските празници, затворен в жилището си в Барселона?

Именно това се случва на 28-годишния испанец Филип Клейн Хереро, фотограф и разпален скиор, който цяла година икономисва, с цел да заведе фамилията си в Ла Грав, Франция.

Невероятната фрирайд зона за ски и сноуборд е едно от най-предизвикателните места за каране на 3200 метра надморска височина, а общата денивелация е 2150 метра.

След като ограниченията в Испания постановат смяна в проектите на фамилията, изобретателният Филип въпреки всичко намира метод да реализира мечтаната почивка. В хола, без да напуща дома си, той симулира същинско фрирайд преживяване, а сниманото от тавана видео е почтено за Оскар.



Денят стартира с изгрева на слънцето над " френските Алпи " (ламинирания под в хола). Филип се разсънва в спалния си чувал, поставя ските, каската и се насочва към върха на заснежената планина.. от бели чаршафи.

По маршрута преодолява даже ледена стена. Следва наложителното селфи на върха, с цел да пристигна и най-сладката част от изкачването. Екстремно втурване по ската, зрелищни скокове и рискови превъртания, които приключват с рухване в мекия сняг от чаршафи и апела: " Пазете се! Останете си у дома. "

Видеото на Филип, което е гледано над 500 000 пъти в канала му в YouTube, въодушеви френския кайтсърфист и ефирен водещ Антоан Ориол. Световният първенец от 2010 година на собствен ред извади дъската и опъна платното. А когато вятърът раздуха, Антоан постави трапеца и полетя над вълните...в хола.



bTV приканва: останете си у дома!
Последни Най-четени 5000 лева санкция за 19-годишен – рисувал графити на НДК Прокуратурата изиска инспекция на болничното заведение в Гоце Делчев " Байерн " Мюнхен възобновява тренировки на дребни групи Без вечерен час за Великден в Старозагорска област Джошуа нокаутира Пулев... виртуално Предлагат нов модел за финансиране на лечебните заведения в интервала на рецесията В Европа: Броят на новите жертви и инфектирани от COVID-19 понижава Домашно бинго против скуката при самоизолация За първи път има спад на броя на инфектираните и умрелите с COVID-19 в Ню Йорк „ Таймс “: Борис Джонсън е бил на кислородотерапия Виж още последни Починалите поради COVID-19 у нас към този момент са 20 Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР