Какво се случи с праволинейната журналистка на БТВ, която задаваше

...
Какво се случи с праволинейната журналистка на БТВ, която задаваше
Коментари Харесай

Развалиха я напълно: Цънцарова се изложи жестоко рано сутрин

Какво се случи с праволинейната журналистка на БТВ, която задаваше най-неудобните въпроси и притискаше в ъгъла магнати като Марешки преди една две години?

Преместването на Цънцарова на диванчето до Злати Йочев, Пепи Бакърджиев и Боби Лазаров по този начин я разлигави, че към този момент стилната икона Натали Трифонова наподобява доста по-сериозна от нея.

Някои даже се майтапят, че като нищо може да почне като панелистка на Гала или напряко да заеме мястото на Цитиридис, който очевидно не бе задоволително занимателен.

Олекването на Цънцарова си пролича изключително при гостуването на Костадинов, където тя го остави в жанр " Волен Сидеров " да приказва за бельото й, вместо да го изкара от кожата му, питайки го за съществени неща, като например за харченето на дотациите и безотчетните пари на депутатите му. Цънцарова обаче го изтърва.

Цънцарова в последно време води диалог с гостите все едно е на кафе с тях и то горе долу е по този начин.

Днес тя напряко избухна в неконтролируем смях.

Журналистката безусловно не съумя да прочете последните две фрази и да пожелае прекрасен ден.

Тя даже и не направи опит да се овладее или да се извини на феновете.

Неконтролируемият смях, който постоянно се появява като симптом за мощен стрес, а от време на време и на по-сериозни разстройства, не е нещо извънредно за телевизионните водещи и никой не е застрахован от него.

Но казусът на Мария Цънцарова май не е тъкмо подобен, видя Vihrogon.bg.



Работата е там, че в цялото хилене тя съумя да изломоти, че в действителност се е разсмяла от текста по сюжет и това какво двамата със Злати Йочев се постанова да четат в ефир. Той пък се оказа изцяло беззащитен в леко истеричната обстановка.

Думите, които разсмяха Цънцарова, бяха казани от Златимир Йочев като преход от последната тематика към финала на „ Тази заран “. 

Шоуто обаче продължи ненадейно за всички фенове.

Как тъкмо четете във  Vihrogon.bg!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР