Какво се случи до този час? Премиерът Кирил Петков иска оставката

...
Какво се случи до този час?
Премиерът Кирил Петков иска оставката
Коментари Харесай

Podcast слушателите не очакват спиране на огъня в Киев и след преговорите

Какво се случи до този час?

Премиерът Кирил Петков желае оставката на министъра на защитата Стефан Янев.

Всеки миг стартират договарянията сред съветската и украинската делегации на границата с Беларус.

" Гледах изказването на украинския президент Володимир Зеленски. Той не е простак и споделя, че дава сметка, че няма да има особена изгода от тези договаряния, а евентуално съветският президент Владимир Путин се съгласява да договарят единствено с цел да печели време " това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Очаквате ли договарянията сред Русия и Украйна да спрат огъня в Киев? "

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Очаквате ли договарянията сред Русия и Украйна да спрат огъня в Киев? " - това ви питаме през днешния ден, след информацията за предстоящите договаряния, които ще се състоят в Гомелска област на границата с Беларус, в една от държавните резиденции на река Припят. Украинската страна се бе отказала от договаряния, само че за тях е съдействал телефонен диалог сред президента Володимир Зеленски и беларуския му сътрудник Александър Лукашенко.

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР