Какво се крие зад образа на т.нар. хейтър“? Дали наистина

...
Какво се крие зад образа на т.нар. хейтър“? Дали наистина
Коментари Харесай

„Хейт Машина“ атакува Vbox7.com

Какво се крие зад облика на така наречен „ злобар “? Дали в действителност той ненавижда всичко и всички? Защо е постоянно неразбираем и за какво другите постоянно са му отговорни за нещо?

Новата поредност във,, която започва през днешния ден, ще се заеме с разгадаването на мистичния облик на “българския злобар “ . Той е от тези постоянно недоволни хора, които са мощни на думи, само че слаби на дейности. За хейт машината няма неразрешени тематики и в случай че би трябвало да назова нещо с същинското му име – той го прави. И е прям до болежка.

ще ви накара да се посмеете за всички тези неща, които са към нас и ни нервират ежедневно. В ролята на „ злобар “ ще забележим не кого да е, а сносно познатия артист от – Дойчин Трендафилов.
 злобар
И още малко за хейт машината, която скоро ще завладее – той обича хип-хоп музиката, само че не признава най-новите хип-хоп реализатори. Влюбен е в Славка Калчева и обича всичко, обвързвано с нея, в това число и музиката й, само че ненавижда фолклора по принцип.

Каква ще е първата тематика, която модерният „ злобар “ е избрал да разнищи? Ще му стигнат ли силите да се оправи с всичко, което ненавижда? Разберете в първия епизод на единствено във

Следете във всеки вторник от 16:00 часа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР