Какво са си говорили, остава в тайна, но запознати твърдят,

...
Какво са си говорили, остава в тайна, но запознати твърдят,
Коментари Харесай

23 Години След Разстрела Истината Изплува! Ето Кой Е Физическият Убиец, Който Разстреля Ъндърграунд Легендата Васко Илиев!

Какво са си говорили, остава в загадка, само че осведомени настояват, че двамата не се разделили като другари. И до момента всички версии за създателя на най-мощната силова формация наподобяват правдоподобни.

През 1995 година на мутренския фронт интензивно настава конкуренцията в лицето на СИК. Това е годината, в която групировките разделят пазара на проститутки. Криминалистите обаче считат, че е доста малко евентуално конкуренцията в далаверата с проститутки да е причина за атентата против Императора.

В този интервал се води и гневна война за контрабандните канали с гориво по време на югоембаргото. Васил Илиев се готвел за борба с корумпирани ченгета, които печелили милиони от противозаконната търговия с горива и това му изяло главата – смятът още негови приятели от 90-те.

Нашенските мутри обаче са безапелационни, че стрелбата е работа на български командос. Намереното по-късно оръжие – хърватски картечен револвер „ Заги “ без серийни номера, е оставено съзнателно, с цел да насочи проверяващите в неверна посока, написа разкрития.ком. За откриването на убиеца обаче към този момент е прекомерно късно. Преди година изтече безспорната отминалост за откриване на закононарушението, тъй че атентаторът към този момент няма потребност да гледа през рамо – недостижим е за закона.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР