Какво разкриват нашите ежедневни навици, като например начина, по който

...
Какво разкриват нашите ежедневни навици, като например начина, по който
Коментари Харесай

Що за птица сме според това как си носим чантата ТЕСТ

Какво разкриват нашите ежедневни привички, като да вземем за пример метода, по който ние носим чантата? Очевидно разкриват доста. Този елементарен тест ще ви изненада. Всичко, което би трябвало да извършите, е да изберете една дрънкулка, която демонстрира най-точно по какъв начин носите чантата си, а по-късно прочетете резултатите по-долу.

1. Зад гърба

Ако предпочитате раница, евентуално постоянно сте подготвени за завършения всеки един миг. Вие също сте доста деликатни за нещата и за други хора, което ви прави човек, който другите на драго сърце биха последвали.

2. В ръцете

Ако държите чантата в ръцете си, " Пълен надзор " е вашето мото. Искате да бъдете осведомени за всичко и постоянно имате лично мнение. Вие сте в положение да кажете на другите истината за тях, в случай че изискат. Вашата сигурност е именита.

3. На рамото

Хората, които носят чанта на рамото, обичат четенето: тази позиция разрешава да извадят обичаната книга и когато няма на практика никакво пространство за това. Те са толкоз тактични, даже и в случай че заспят по време на вашия монолог, те ще създадат това с отворени очи, до момента в който го утвърждават със единодушие понякога.

4. През рамото

Ако носите чантата си през рамо, нито един нарушител няма да може да открадне скъпите ви неща. Малко сте склонни да покажете своето голямо благосъстояние, само че в това време сте доста великодушни. Но бъдете деликатни, тъй като някои може би считат тази ваша линия като уязвимост и ще я употребяват в тяхна изгода.

5. Чанта на корема

Човек, който носи чантата на корема - това е единственият метод да не се разнесе от вятъра, който се основава с помощта на тяхната скорост. Ексцентричността на такива хора неведнъж е над всяка граница, само че това е добър индикатор за техния бърз разум и въображение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР