Какво разкрива този тест за вас? Много психолози определят емоционалното

...
Какво разкрива този тест за вас? Много психолози определят емоционалното
Коментари Харесай

Това, което видите първо, разкрива какво се случва в ума ви

Какво разкрива този тест за вас? Много психолози дефинират прочувственото положение на човек с помощта на него. Разбира се, това няма да размени визитата при експерт, само че въпреки всичко може да разкрие доста.

Какво разкрива този тест? Какво виждате?

Близнаци

Склонни сте да бъдете егоисти. Егоизмът може да не е доста развъртян у вас, само че въпреки всичко си коства да контролирате тази линия, с цел да не прерасне в нещо огромно. Да обичаш себе си е добре, само че това възприятие не би трябвало да побеждава другите. Помислете за това и анализирайте държанието си.

Пеперуда

В момента душeвността ви не е постоянна. Най-вероятно страдате от тревога, безпокойствие и бодърствуване. Всичко това ви е заело толкоз доста, че ви става все по-трудно да се наслаждавате на живота. Може да се наложи да вземете успокоителни или да се консултирате с психолог.

Движение

Ако забележите несъмнено придвижване в картината, значи сте си сложили някаква цел и решително се движите към нея. Най-важното е да бъдете непрекъснати и да не се отклонявате от набелязания път. Очакват ви нови победи и достижения, не спирайте да вярвате в себе си и всичко в действителност ще се получи.

Ръце

Всичко в живота ви е безшумно, само че към момента нещо липсва. Намерили сте поддръжка и не желаете да продължите напред. Осъзнавате, че е време да измененията нещо, само че не можете да решите да извършите първата крачка. Вие сте разочаровани от нещо и нямате безусловно никакъв възторг и предпочитание да създадете нещо. Обичайният маршрут дом-работа е извадил от вас цялата ви мощ и наслада. Спешно би трябвало да си намерите причина да продължите напред и да се подобрите.

Човешки лица

Това, което най-вече ви липсва, е поддръжката на околните. Това ви кара да се чувствате несигурни. Може би родителите ви са вдигнали летвата прекомерно високо като дете и рядко са ви хвалили за достиженията ви. Сега всичко е във вашите ръце. Нека единствено тези, които заслужават вашето внимание, бъдат с вас. Не се отхвърляйте от помощта и не се затваряйте за хората.

Вижте още: Мислите като жена или като мъж?

Глава на бик

В живота ви се случват промени, само че към момента не знаете по какъв начин да се справите с тях. Разочаровани сте, тъй като не разбирате какво ви чака или дали ще се справите с новите условия на живот и/или задания. Разберете, че не сте сами, това се случва с множеството хора. Съмнението и страхът са естествени, най-важното е да не стигате до крайности и да не се поддавате на възприятията, които могат да ви унищожат.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР