Какво разказва актрисата на Евелина Павлова във видео интервюто „Черно

...
Какво разказва актрисата на Евелина Павлова във видео интервюто „Черно
Коментари Харесай

Силвия Петкова: „Първо е семейството, после е работата, накрая - аз“

Какво споделя актрисата на Евелина Павлова във видео изявлението „ Черно на бяло “ и какво е отношението ѝ към профилактиката като цяло и грижата за здравето на черния дроб – вижте в третото видео от поредицата, част от акцията на Triple EYE Project.

Ива Дойчинова, Елена Розберг и Евелина Павлова, обединени от медийния план Triple E.Y.E, започват акцията „ Черно на бяло “ за информираност за здравето на черния дроб . Кампания, в която 6 известни персони приказват искрено за нездравословните и потребни привички в живота си, преминавайки през тематиките за алкохола, бохемския метод на живот, грижата за фамилията, рокендрола, смяната, храната, страха и стандартите в нашето общество.

В откровените изявленията се включва Силвия Петкова, с която беседва Евелина Павлова, а тематиките бързо прелитат от натовареното всекидневие на родителя, през барманските години на надарената актриса, потребността от профилактика и постоянни прегледи и уравновесеното отговорно хранене. А в случай че би трябвало с едно изречение да обобщим цялата страст на диалога, то евентуално ще звучи по този начин:

„ Ако в действителност обичаме живота и хората към себе си, би трябвало да обичаме повече и самите себе си. “
 image2_16x9.png Хороскопът за ДЕКЕМВРИ: месец на чудеса, уют и сбъднати фантазии На фокус
Със своя автентичен непосредствен и бурен жанр Силвия споделя за това по какъв начин с разнообразни етюди съумява да вкара потребни храни в менюто на детето си и по какъв начин самата тя е лимитирала фаст фууд-а, с цел да дава положителен образец. Признава, че в никакъв случай не е изследвала черния си дроб, само че дава обещание да го направи при идващите си годишни кръвни проучвания. Голяма изненада са разказите от годините ѝ като барман, когато е сервирала неповторими коктейли, без даже да ги пробва (защото не пие алкохол) и е вдигала тостове с ябълков сок, който клиентите са считали за уиски.

Каква е формулата за щуро празненство, даже да не консумираш алкохол, по какъв начин съумява да се оправи с провокациите на майчинството и по какъв начин е подредила целите си – всичко това и повече можете да разберете във видеото на Силвия в каналите на Triple E.Y.E , а запис на целия диалог ще намерите като подкаст.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР