Какво представлява в същността си концерт на Лили Иванова? Чудовищен

...
Какво представлява в същността си концерт на Лили Иванова? Чудовищен
Коментари Харесай

600 души онемяха снощи пред Лили Иванова във фрак и тюлена пола, засипаха я с цветя

Какво съставлява в същността си концерт на Лили Иванова? Чудовищен продан на сили, след който си тръгваш с лека душа и ария на уста. В това се убедиха през вчерашния ден и 600 души в ресторант „ Лебед ”, където поп легендата пя малко над два часа и беше зарината от цветя, написа " Монитор ". Облечена в сако вид фрак и тюлена пола в обичаното си черно, с неизменимия 20 сантиметров ток, който придава на силуета й още по-силен ореол на гимназиален секссимвол, Лили се появи на сцената малко след 20 ч. Зад нея в комбинация, подобаваща за летен спектакъл, магия в звуци започнаха да основават Оги Енев (пиано, тромпет, саксофон), Орлин Цветанов (цигулка), Веселин Веселинов-Еко (бас), Росен Ватев (барабани) и Ангел Дюлгеров (цигулка, китари). В първата част от сетлиста Иванова показа евентуалните шедьоври от новия си албум, който се появи на пазара преди броени дни. Сред тях изключително внимание заслужават „ Дали”, „ Дантелената примка на нощта” и тоталния ни любимец „ Стъклени стени”.

С напредването на вечерта Лили продължи да рисува картини с гласа си с класики като „ Искам те”, „ Без правила”, „ Присъда”, а на „ Щурче” слезе измежду публиката.

Под дискретния поглед на няколко гарда, които посрещаха водопада от букети вместо нея, Лили протегна ръце към най-скъпото си – публиката, като че ли в опит да я прегърне. Фенове на възраст от 4 до 60 години й отвърнаха с бурни овации, еуфорични подскоци, а някои стояха и я съзерцаваха с нямо боготворене, поставили тържествено ръка на гърдите си, като че ли слушащи националния химн. По време на концерта периметъра към сцената замязя на поляна от прииждащите кошници с цветя и обилни букети, а Лили не спираше да отдава респект на музикантите си представяйки ги сбито, само че с признателност. Билетите за невероятния концерт на брега на езерото Панчарево свършиха три месеца преди заветната дата и в последните дни почитатели наддаваха до 300 лева за пропуск на черно, с цел да са на ръка разстояние от идола си.

Новата си продукция Лили Иванова ще показа с огромно турне, чиито старт е на 18 септември в Летния спектакъл в Стара Загора, следват Хасково (20 септември), Враца (28 септември), Самоков (7 октомври), Сливен (15 октомври), Шумен (17 октомври), Добрич (19 октомври), а финалът е в зала 1 на НДК на 25 октомври.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР