Какво представлява снимката на Благо Георгиев, с която той представя

...
Какво представлява снимката на Благо Георгиев, с която той представя
Коментари Харесай

Уникална простотия! Благой, който ще кърти зъби на жени, се взе за Исус и Бог едновременно

Какво съставлява фотографията на Благо Георгиев, с която той показва себе си във Вайбър? Икона на светата троица – Отца, Сина и Светия дух, видя HotArena.

Бившият футболист се е взел на съществено и счита себе си за светец. Във всички случаи желанието от куплета на Слави Трифонов от евъргрийна му „ Едно ферари “: „ Ако знаех единствено аз номера на Господ Бог, щях да му звънна… Щяхме да се разберем – аз за него, той – за мен, нещо да свършим “ към този момент е напълно налично и изпълнимо!

Джизъса демонстрираше и в „ Биг Брадър “ своята набожност – всяка заран след пробуждане, първото нещо, което прави, е да падне на колене и да изрече своята молитва. Да не приказваме за множеството му рисунки по тялото му, изобразяващи християнските символики. А дали на процедура сподели какво е научил от Библията и Християнството?

От държанието на Благой видяхме, че към днешна дата на моменти той се опитва да бъде относително преклонен и добър към хората към себе си, не им търси сметка за дейностите им, не е злопаметен, само че досега, в който не се намеси Златка и не стартира да го подстрекава да се разправя с тях. А тя го прави от самото начало, та даже и откакто излязоха от звездната къща. А това вади на показ същинското му лице, което се крие зад религиозната му маска...

От морална позиция, а Християнската нравственос би трябвало да е значим детайл от веруюто му, през годините се нагледахме на какво ли не от него. От прелюбодеяние, през скъперничество, до поругаването на брачната халка и невястата , чиято продължителност би трябвало да е безконечна.

Благо с ненаситност бяга от значими хора и съществени условия, когато станат неизгодни и неуместни за него. Разваля другарства поради дами, зарязва дами поради други такива и най-лошото – скапва фамилии, в които е направил и оставил свои наследници. Непрекъснато се поддава на суетата и оставя да го води за носа .

Публичната обидна закана, че ще „ изкърти муцуната “ на Христина Витанова, родила първите му две деца и претърпяла куп разочарования и изневери от негова страна, още горчи и въобще не граничи с претенциите му – че е набожен човек.

Всички помним по какъв начин се е разтоварвал от връзките си – празнувайки финалите им във фолк заведенията.

В момента Джизъса нищо не работи. Със Златка са се преместили в следващия първокласен дом, в който, с цел да живеят, ще заплащат по 1100 евро месечен наем… По нейно гледище.  Доста " непретенциозно "... Съседите им описват, че лентяйствали по през целия ден – не стават от леглото преди 12 и не излизат от у дома преди 14 часа… Същински богове!

За похлупак Благо търси възмездие и желае да накаже всички , които сипят неприятни думи по негов адрес и по този на следващата му жена. Очевидно се е взел за Бог и раздава божието си наказване, като посредством съд ще опита да постави всеки на мястото, на което той счита че заслужава да бъде.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР