Какво представлява оргазмът? Оргазмът е едно от най-интензивните удоволствия, постижими

...
Какво представлява оргазмът? Оргазмът е едно от най-интензивните удоволствия, постижими
Коментари Харесай

Сексуалният акт: въпрос на социална интелигентност


Какво съставлява оргазмът?

Оргазмът е едно от най-интензивните удоволствия, постижими за даден организъм, само че неговите механизми остават едва разбрани. Въпреки това дано забележим какво въпреки всичко знаем за него. Обикновено, само че не постоянно, оргазмът е резултат от ритмично стимулиране на части от тялото с високи концентрации на сензорни рецептори. Стимулирането постоянно се реализира посредством физическа операция на гениталите (понякога и на други елементи от тялото) или като резултат от интеракцията сред тяло и тяло, или като резултат от интеракцията с вибротактилни механични устройства.

Сексуалният акт: въпрос на моторика, само че и освен

Оптималното полово взаимоотношение не се основава само на придвижвания, само че и на гласови сигнали, както и на фини модели на прочувствено изложение. Колкото повече променливи би трябвало да бъдат интегрирани в половия акт, толкоз по-трудна става интеграцията и надлежно толкоз повече надзор се изисква от нервната система. На феноменологично равнище, оргазмът също е комплициран развой, доколкото изисква мозъкът да събере в кохерентен поток от преживявания редица тактилни, образни, слухови, обонятелни и вкусови сигнали.

Ясно е, че най-малко в някаква степен ритмичната стимулация улеснява половото наслаждение и че прекомерно неравномерният темп може да го прекъсне или забави. Освен това прекомерно предсказуемият модел може да докара до приучване. Човешкото полово показване в този смисъл зависи значително както от способността да се превключва сред разнообразни режими и да се вкарват нови форми на стимулация, по този начин и от способността да се нацели най-хубавото време за тези промени. По този метод половите взаимоотношения могат да се трансфорат в знак както за сензомоторните качества на сътрудниците, по този начин и за тяхната обществена просветеност .

Свързани публикации.. 5 здравословни резултата от половия живот 0 Разстройство на половото предпочитание при дамите 1 Обявиха натрапчивото полово държание за психологично разтройство 0

Жените изпитват по-рядко оргазъм спрямо мъжете

Специалисти от Института за проучване на секса, половете и репродукцията „ Кинси “ са провели разбор, съгласно който 75% от мъжете оповестяват, че постоянно доближават до оргазъм по време на сексуален акт. В съпоставяне с тях, единствено 29% от дамите показват, че постоянно изпитват оргазъм. Една трета от тях показват, че стигат до оргазъм с в допълнение стимулиране (например с вибратор). Не на последно място, към 10% от дамите в проучването споделят, че не изпитват оргазъм при никакви условия.

Сексът и актуалната просвета

Според други данни, така наречен „ милениали “ (родените през 80-те и 90-те години) вършат секс доста по-малко от всяко друго потомство от 20-те години на предишния век насам. През 2016 година Pokemon Go (безплатна игра за мобилни устройства) беше посочена като по-популярна от Tinder (мобилно приложение за запознанства). Съчетавайки това с лесния достъп до онлайн порно и склонността на младите да живеят по-дълго под покрива на родителите си, горното изказване придобива от ден на ден смисъл. Въпреки че най-малко на доктрина онлайн приложенията за запознанства би трябвало да оказват помощ на младите в намирането на полови сътрудници и надлежно в придобиването на опит, технологиите в действителност имат противоположен резултат: колкото повече време се прекарва онлайн, толкоз по-редки са действителните интеракции.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР