>Какво представлява 4sales.bgНие сме българо-китайска компания, занимаваща се с внос

...
>Какво представлява 4sales.bgНие сме българо-китайска компания, занимаваща се с внос
Коментари Харесай

Евтини стоки и джаджи директно от вносител - 4sales.bg

 >
Какво съставлява 4sales.bg

Ние сме българо-китайска компания, занимаваща се с импорт и продажба на електроника и съставни елементи от Китай в България. Водени от концепцията да осигурим опция за покупката на разнообразни електронни джаджи на най-ниски цени, екипът ни реши да откри метод за това и да резервира високото им качество.

Във 4sales.bg сигурно ще откриете евтини артикули за дома, които са разграничени по категории за оптимално лесното им разкриване и поръчване. Сайтът също има функционална търсачка, която разпознава поръчката Ви за търсене, даже и преди да сте завършили с изписването на основната дума. Разбира се, при положение на компликация постоянно можете да ни пишете в онлайн чата.

Кои артикули са най-купувани

Днес най-популярни и евтини са продуктите от категориите за дома и джаджите за компютри и телефони. Това са другите мишки и клавиатури, карти памет, външни акумулатори (Power Bank) и по този начин нататък. Разбира се, останалите раздели също се радват на голяма известност, изключително тези, предлагащи уреди за здравето, хубостта, удобството и практичността. Сред тях попадат и артикули, като:

- дронове;

- смарт-часовници;

- таблети;

- аксесоари и така нататък

През какъв интервал има ново зареждане на артикули

Постоянно се стремим да обновяваме и актуализираме продуктовата гама от евтини артикули на 4sales.bg, с което изготвяме дълги описи за зареждане. За задачата непрекъснато се стремим да следим появяващите се в огромните търговски обекти артикули, като платформата на AliExpress да вземем за пример. Като цяло обаче, най-малко два пъти месечно вършим ново зареждане, а в случай че желаете да сте измежду първите, които да научат за новите евтини артикули от 4sales.bg, просто се абонирайте за осведомителния ни бюлетин.

Така елементарно и бързо ще идват новите ни оферти на Вашата имейл поща, от където към този момент ще бъдете препратени към уеб страницата.

Получете отстъпка - вижте по какъв начин

Освен наличните цени за всички евтини артикули, във 4sales.bg можете да пазарувате още по-изгодно, като от Вас се изискват няколко лесни стъпки.

- Да се абонирате за осведомителния ни бюлетин.

- Да харесате Facebook фирмената ни страница.

- Да извършите най-малко една поръчка от уеб страницата.

Възползвайте се!  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация влезте с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчак
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР