Какво предсказва екзотичният руски политик Владимир Жириновски? Коментар за novini.bg

...
Какво предсказва екзотичният руски политик Владимир Жириновски? Коментар за novini.bg
Коментари Харесай

Проф. Владимир Чуков за novini.bg: Защо ви е CIA Intel, когато имате Zhirik /Владимир Жириновски/?

Какво предсказва екзотичният съветски политик Владимир Жириновски? Коментар за novini.bg на проф. Владимир Чуков, прочут арабист, академични учител и академик в региона на политиката на Близкия Изток и исляма. 
 
Вестник „ Телеграф “ извежда на напред във времето клип с изявление на 75-годишния другоземен съветски политик Владимир Жириновски на съвещание на съветския парламент. Датата е 27.12.2021 година Той ясно и малко отбелязва: „ В 4 часа сутринта на 22 февруари ще почувствате [новата ни политика-бел.авт.] Бих желал 2022 година да бъде спокойна. Но аз обичам истината. Седемдесет години съм казвал истината. Няма да е спокойно. Това ще бъде година, в която Русия още веднъж ще стане велика. "



 

Той също по този начин предизвести, че съветското държавно управление ще предприеме нов курс в политиката си в Украйна на тази дата.

Руският националист не изяснява каква може да бъде тази нова наклонност, нито дава спомагателни доказателства. В същото време той акцентира символиката в актуалните дейности на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. В тази връзка, както към този момент the Foreign Insider означи, при посещаване на съветска парламентарна делегация в Дамаск в края на декември 2021 година, включваща представители на сепаратистките републики, сирийският президент съобщи, че „ Сирия е подготвена да признае Донецк и Луганск “.   

В тази светлина съветското външно министерство промени логото си в туитър.  Само два дни преди признаването на Донецк и Луганск Министерство на външните работи поддържащите акаунта написаха там " 22022 ", внушавайки датата 22.02.22. Международни наблюдаващи означиха, че тя е в действителност алегорична.

На този ден Евромейданът смъкна проруския прeзидент Виктор Янукович, което след това докара до анексирането на Крим.



Владимир Жириновски е роден в Алма Ати. Завършва тюркология в известния съветски университет „ Патрис Лумумба “, в които учат стипендиантите от страните от Третия свят. Той има един мандат като преводач в посолството на Съюз на съветските социалистически републики в Анкара. Очевидно неговата партия Либералдемократическата е основана от специфичните служби, за да обере националистическия електорат в Русия. В тази връзка той е прочут със своята гневна антизападна изразителност. Той предлага потреблението на нуклеарно оръжие против чеченците по време на Втората чеченска война. Жириновски също по този начин прикани за принудително връщане на Аляска от Съединените щати, възобновяване на контрола на Москва над целия някогашни Съветски съюз и директното анексиране на Казахстан от Русия.
Въпросният Жириновски неведнъж е вкарвал България в своя език на омразата. Дълъг е описът с провокативните му изявления. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР