Какво предизвика и каква е мотивацията на някои от членовете

...
Какво предизвика и каква е мотивацията на някои от членовете
Коментари Харесай

Симов изненадан заради подкрепата от БСП за Цацаров

Какво провокира и каква е мотивацията на някои от членовете на Българска социалистическа партия да поддържат Сотир Цацаров за началник на КПКОНПИ. Тази тематика ще бъде разисквана на пленума на Българска социалистическа партия, съобщи Александър Симов пред Нова тв.

Чух разнообразни пояснения за какво по този начин са дали своят вот тези хора. Иска ми се да имам вяра, че подмолна организация няма, сподели Симов.

Българска социалистическа партия с вота, който си аргументи в пленарна зала, не си оказва помощ, само че и слага под въпрос доста от своите начинания, сподели той.

Няма сделка сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ по тематиката за дотацията. Българска социалистическа партия е единствената съпротива в този парламент. Не одобрявам концепцията, че Българска социалистическа партия е подправена съпротива. На днешния пленум ще обсъдим предлагането решенията на прокуратурата да подлежат на правосъден надзор, разяснява Симов.

На днешния пленум би трябвало да приемем и правила, по които се избира и водач на Българска социалистическа партия, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР