Какво правят хората, когато не искат да изпълнят искането на

...
Какво правят хората, когато не искат да изпълнят искането на
Коментари Харесай

Жени в ужас от новата епидемия: Не могат да чуват мъжки гласове

Какво вършат хората, когато не желаят да изпълнят настояването на някого? Те се преструват, че не са го чули и си потеглят. И по този начин казусът е решен от единствено себе си. Повечето дами също работят по този начин. За да не изпълнят молбата на половинките си, те се преструват, че не са чули нищо. Всичко това не е обвързвано със здравето.

Това обаче не може да се каже за една жителка на Китай на име Чен, чиито лекари създали рядка и странна диагноза. Тя няма потребност да се преструва, че е изгубила способността си да чува мъжката тирада.

Как се е случило всичко това

Момичето се събудило една заран и нещо ѝ се сторило необичайно. Отнело известно време на Чен да разбере какво не е наред. Тя видяла приятеля си, само че въобще не чула какво ѝ споделя. Някои хора може би биха били щастливи от това, само че дамата незабавно потърсила здравна помощ. Тя се срещнала с доктор, експерт по болести на ушите. Докато момичето била в кабинета, тя чувала единствено какво приказва дамата лекар. Но когато мъжът влезнал в стаята, Чен виждала единствено, че устните му се движат, само че не чувала никакъв тон.

Причината за рядко заболяване

Не след дълго Чен била диагностицирана със заболяване, наречено обратима загуба на слуха, при което пациентът има некадърност да чуе по-ниски честоти. Това изяснява за какво пациентът не чува гласовете на мъжете, само че на по-късен стадий положението се утежнява. Хората с такова заболяване не могат да чуват ниски звуци, в това число гласове по телефона, екот на автомобил и гръмотевици.

Според Центъра за проблеми със прислужник Thigpen доста хора с това положение даже не схващат, че имат подобен проблем. Просто допускат, че имат неприятен слух.

Лекарите изясняват казуса на Чен със напрежението и неналичието на сън. Но има и положителни вести за нея: с непрекъсната здравна помощ тя ще се възвърне изцяло. Вероятно някой в този момент ревнува момиче с такава " комфортна " болест, само че ви уверяваме, че не ви е нужно това, да живеете щастливо и без заболявания!/ Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР