Какво прави Златан Ибрахимович, когато си почива? Предвид имиджа, който

...
Какво прави Златан Ибрахимович, когато си почива? Предвид имиджа, който
Коментари Харесай

Златан тренира на яхта, съпругата му събира тен

Какво прави Златан Ибрахимович, когато си почива? Предвид имиджа, който шведът гради, евентуално се бие с неприятните, пие амброзия или просто... озарява света със своята полубожествена светлина.

Но истината е по-различна. Всъщност Златан си почива дружно със фамилията на яхтна в Средиземно море. Папараците издебнаха шведа, до момента в който отмаряше след сезона с " Милан " и откакто реализира нещо невиждано - да се трансформира в първия футболист, вкарал по 50 гола за " Интер " и за " росонерите ".

Всъщност шведът не се е отдал на дълго лежане по шезлонгите на борда. След като съобщи, че може да играе на високо равнище най-малко до момента в който стане на 50 години, Златан се зае да поддържа и положителната си форма. Той не пропуща да направи упражненията си, както и да се похвали с това в обществените мрежи.
View this post on Instagram
Do like me, stay in shape with @buddyfit_it

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on Aug 5, 2020 at 2:32pm PDT

Компания му прави брачната половинка му Хелена, която също протяга ръка към уредите за фитнес, само че по-често събира слънчеви лъчи. За това да не изгори се грижи Златан.

На яхтата са още и двамата синове на двойката - 14-годишният Максимилиан и 12-годишният Винсент.

Договорът на Ибрахимович с " Милан " изтече и той е в търсене на нов отбор за идващия сезон. Слуховете го пращат в разнообразни отбори, като има вид той да играе в " Хамърби " - шведския клуб, в който купи акции преди месеци.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР