Какво прави този сигнал в Инспектората на МВР, а не

...
Какво прави този сигнал в Инспектората на МВР, а не
Коментари Харесай

Шефът на Българска легия Антимафия с нови скандални разкрития

" Какво прави този сигнал в Инспектората на Министерство на вътрешните работи, а не във Вътрешна сигурност? Как чичковците и лелките от инспектората, които редят папки, ще проверяват трафик на хора? " Това съобщи с изненада Григор Здравков от Българска легия " Антимафия " във връзка сигнал за строителни акции, свързани с шефа на СОБТ - Георги Гайков.

Здравков бе посетител в предаването ''ЕвроДикоФ'', което се излъчва по ТВ Евроком.

" Аз съм подал сигнал редом и към основния прокурор, който сигнал неизвестно за какво е в КПКОНПИ. Как КПКОНПИ проверява трафик на хора? Не ми е ясно, само че оня ден получих едно разпореждане. ", добави той. Здравков показа, че документът гласи, че към същия сигнал се ползват документи, само че такива не са показани от създателя на сигнала.

" Цялата документи по еврофондовете е обществена и не е належащо аз да им я давам, а е належащо в КПКОНПИ да бъде изисквана'', изясни Здравков.

" И в двете инспекции за тези не желаят да извикат безусловно нито един от очевидците, които аз настоявам, че могат да внесат информация. Веселина Томова за трафика на хора и хората от ''Правен свят'' за еврофондовете. Отказват да образуват данъчна проверка на съответната компания, макар че е открито, че чиновници на компанията, които са строили и са посетили обекта, съгласно тях в имотния указател, който аз съм приложил, няма задоволително информация, тъй като тя е била обществена. ", изрази своето отвращение шефът на Българска легия " Антимафия "

" В тези две постановления няма един ред за трафика на хора. Те не споделят, че аз неистина, не споделят, че " Афера " лъже, само че отхвърлят да извикат очевидци ", приключи Григор Здравков.

Целия диалог сред Сашо Диков и Григор Здравков можете да изгледате след 26:41 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР