Какво прави НПО-то на Христо Иванов „Правосъдие за всеки”, когато

...
Какво прави НПО-то на Христо Иванов „Правосъдие за всеки”, когато
Коментари Харесай

НПО-тата на Христо Иванов и фараона Цветан Василев се гушнаха срещу Пеевски

Какво прави НПО-то на Христо Иванов „ Правосъдие за всеки”, когато не марширува в поддръжка на арбитър №1 Лозан Панов? Вариант 1, усвоява средства. Вариант 2, коалира се с друго Неправителствени организации, на прехрана на банкера дезертьор Цветан Василев, написа "Монитор ".
Ако се съди по вторнишката изява на юрист Емил Георгиев, някогашен водач на розовата партия ДЕОС и протеже на водача на „ Да, България” Христо Иванов, тазседмичният сюжет е заложил на втория вид.

Георги Георгиев от Гражданско придвижване на Цветан Василев „ Боец” и насоченият към политическа кариера юрист цъфнаха в предаването на „ честната” Любица Кулезич, една от медийните наложници на БГ Мадоф.

Там те се впуснаха в пояснения и разсъждения за проведените от тях митинги против кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор. По време на диалога обаче те избягаха от главната тематика и си признаха за директната си обязаност с медийните рекетьори от „ Биволъ”.

Адвокатът от НПО-то на „ Да, България” обаче не сподели и дума, за какво „ Правосъдие за всеки” се коалира с НПО-то на един аферист от ранга на Цветан Василев. С което единствено удостовери, че правораздаването за него и съидейниците му не е нищо повече от проява на двоен стандарт.

Няколко часа по-рано водачът на „ Боец”, за който някои подозират, че е и единственият участник в НПО-то, изпадна в обезпокоително положение. В умишлен пост във Facebook, припознат мигновено от уеб страницата на Агент Академик – „ Фрогнюз”, той подвигна тревога, че чака да бъде закопчан. Оказа се, че паниките му са били напразни.

След диалога в Столична дирекция на вътрешните работи, рутинна процедура по отношение на уредниците на митинги, Георгиев не откри за належащо да „ изтегли” подправените си вопли от блатото на ортака си Огнян Стефанов. Може би тъй като вътре бе вплел, както постоянно, следващата порция от неистини за депутата и издател на „ Телеграф медиа” Делян Пеевски. Напълно естествено НПО-тата на Христо Иванов и на банкера-беглец се сплотиха против общия зложелател. Те даже към този момент не крият това.

Комично и неуместно е, апропо, хора с физиката на водача на „ Боец” Георги Георгиев и охранения пиар на БГ Мадоф - Огнян Стефанов, да клеймят други хора, че са дебели, само че това е най-малкия им проблем.

Тези видове очевидно си имат вяра, когато приказват за гражданска гражданска война и ловко се заиграват със страховете на хората, гонейки в това време личните си ползи. Арогантно и безочливо обаче е да приказват за предстоящи провокации на митингите и кръвопролития, откакто редица сигнали сочеха, че има тъкмо такива сюжети, само че от тяхна страна.

Положително е, че и в прочувствения си пост, тиражиран от „ Фрогнюз”, Георги Георгиев още веднъж заявява, че е в комбина с „ Биволъ”. Два пъти за един ден – можем да му имаме вяра. Не че не си личеше.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР