Какво прави Мария Игнатова тези дни? Освен Господари на уеба“

...
Какво прави Мария Игнатова тези дни? Освен Господари на уеба“
Коментари Харесай

Мария Игнатова с ново комедийно шоу

Какво прави Мария Игнатова тези дни? Освен „ Господари на уеба “ водещата приготвя и нещо напълно ново. Феновете й  ще я видят в ново амплоа напълно скоро. Тя получи покана от един от най-популярните столични клубове да направи свое шоу на сцената му. Хумористично, иронично и саркастично, несъмнено, тъй като зад него стоят сценаристите на „ Господари на ефира “.

На 14 февруари Мария ще превземе „ Carussel “ клуб дружно с колежката си Алекс Раева и специфичните им посетители  Ненчо Балабанов и Рафи. Заради предстоящо огромния интерес има и втора дата - 15 февруари.

„ Омръзнало ли ви е от парадоксите, които ни заобикалят? От всички недоразумения и нелепици на родната ни реалност? От политици и други лъжци, подправени хора, от които на всички ни е писнало? Вярвам, че един от най-хубавите способи да се оправим с това са хумора и иронията. Приготвили сме доста от тях, обещаваме шеметни моменти на смях, хубава музика, комизъм без цензура и без политическа уместност “, споделя детайлности от кухнята Мария.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР