Какво показват сметките при галсуването в парламента на оставка и

...
Какво показват сметките при галсуването в парламента на оставка и
Коментари Харесай

Изборът на любовницата на тоалетното вице очерта ново мнозинство без Атака! ГЕРБ+ВМРО+НФСБ+Марешки и двама отцепници от ДПС и БСП!

Какво демонстрират сметките при галсуването в Народното събрание на оставка и нов вицепремиер - 116 депутати гласоподаваха "за " избирането на Марияна Николова като вицепремиер, а 62-ма бяха "против ", след близо 4 часа диспути в Народното събрание през днешния ден.

По този метод наследничката на Валери Симеонов бе определена с по-малко гласове, в сравнение с имат общо ГЕРБ и "Обединени патриоти " - 122.

Какво обаче демонстрира разбивката на гласовете - измежду подкрепилите Николова 89 са от ГЕРБ, 19 от "Обединени патриоти ", 6 от "Воля " и двама самостоятелни - Ангел Исаев (избран с листата на ДПС) и Спас Панчев (избран с листата на БСП).

Парламентарната група на "Обединени патриоти " е общо 27 души. 8 от тях са представители на "Атака ". Te ще останат 7, в случай че Валери Симеонов се върне в Народното събрание. Всички 8 представители на партията на Волен Сидеров отсъстваха от гласуването, въпреки че част от тях са се записали при започване на съвещанието и даже са взели участие в други гласувания.

Още при разискването на номинацията на Николова стана ясно, че Сидеров не я поддържа. Вчера той напусна съвещанието на "Обединени патриоти " пръв, без да разяснява нищо пред медиите. Няколко дни преди този момент Сидеров прикани и водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов да подаде оставка като вицепремиер, с цел да стартират "патриотите " на чисто.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР