Какво още трябва да се случи, за да се обърне

...
Какво още трябва да се случи, за да се обърне
Коментари Харесай

Майката На Убитата Дарина След Зверското Убийство На Калина В Банишора: До Кога!!!

" Какво още би трябвало да се случи, с цел да се обърне внимание на пандемията домашно принуждение! Колко дами би трябвало да бъдат убити? Държавата е отговорна, политиците са отговорни, обществото е отговорно! Миналата година имаше по две убийства на месец, тази година сме едвам 16 януари а убийствата са към този момент две уважаеми ръководещи, съд и прокуратура! Вече всяка седмица става ликвидиране на жена от другар или мъж! До по кое време ще си заравяме главата в пясъка и ще споделяме " Да пази Господ "? ", написа в персоналния си профил във Facebook Ваня Министерска.

По думите й, най-лошото е отношението на множеството от българите към домашното принуждение и убийствата.

" Смятат, че щом не в тяхната къща, това не ги интересува! Така ни е натиснал битовизмът, че по-далеч от носа си не виждаме. Не знам по какъв начин би трябвало да се разсъни този народ и тези ръководещи. Знам единствено, че всяко убито момиче го претърпявам все едно убиват още веднъж Дари! Това ще ме довърши ", добави почернената майка.

Все още не са известни аргументите за следващото грубо ликвидиране на жена от ръката на непосредствен. Очаква се по-късно през днешния ден прокуратурата и Министерство на вътрешните работи да дадат детайлности за случая на конференция.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР