Какво охранява една частна фирма в парламента, след като там

...
Какво охранява една частна фирма в парламента, след като там
Коментари Харесай

Цитат на деня: Какво охранява частна фирма в парламента, след като там и пиле не може да прехвръкне от НСО

Какво охранява една частна компания в Народното събрание, откакто там и пиле не може да прехвръкне от чиновници на Национална работа за защита (НСО)?

Това попита депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев по време на присъединяване си в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви. Повод за коментара му стана откритото тяло на млад мъж в шахта в някогашния Партиен дом, където сега се строи новата постройка на Народното събрание. Той е бил охранител на градежа, а преди време съучастник във компанията, за която е работил, е била зам.-министърът на обществената политика Султанка Петрова, която е от квотата на " Обединени патриоти ".

Веднага откакто се разбра за връзката на Петрова с компанията, от Българска социалистическа партия желаеха тя да се отдръпна от поста си. От своя страна вицепремиерът и съпредседател на " Обединени патриоти " Валери Симеонов съобщи, че няма да се взимат никакви крайни решения, преди да се запознае детайлно със случая.

Гечев изясни, че съвсем всеки ден влиза в постройката на Народното събрание и в тази на Партийния дом. По думите му там има толкоз доста чиновници на НСО, които наблюдават за сигурността, че няма потребност и от още една охранителна компания.

" Близки на хора от властимащите получават пари от данъкоплатците. Това е метод за източване на страната ", съгласно Гечев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР