Какво обсъждаме днес? Обсъждаме да няма субсидии или те да

...
Какво обсъждаме днес? Обсъждаме да няма субсидии или те да
Коментари Харесай

Сидеров: Нека да работим така, че на следващия референдум хората да поискат да взимаме 100 лв. партийна субсидия

Какво обсъждаме през днешния ден? Обсъждаме да няма дотации или те да са на 1 лев на глас. До този спор се стигна по волята на 2,5 млн. българи, които ние не можем да пренебрегнем. Това съобщи от трибуната на Народното събрание водачът на ''Атака'' Волен Сидеров.

,,Нашата партия от 2005 до 2009 година не получаваше без дотация. Въпреки това Атака вкара трима евродепутати и 21 народни представители в този парламент, а аз бях на балотаж против Георги Първанов на президентските избори. Без нито един лев субсидия'', напомни Сидеров.

,,Трябва да отговорим на въпроса за какво хората в България не желаят партиите да получават нито един лев? Това е изискал българският народ в лицето на 2,5 милиона души. Тогава дано да работим по този начин, че на идващия референдум хората да изискат да взимаме 100 лева партийна дотация, т.е. дано да си заслужим парите, та да си вършим и банкето, дето се споделя. Но на този стадий ние сме длъжни да подкрепим настояването на хората да няма дотации за партиите'', приключи Волен Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР