Какво носят нашите жени на средна възраст у дома? В

...
Какво носят нашите жени на средна възраст у дома? В
Коментари Харесай

Домашно облекло за жени на 50+, това определено не е халат

Какво носят нашите дами на междинна възраст вкъщи? В множеството случаи това са облекла, които са станали неизползваеми. Проливане на тениска? Подходящо за дома! Разтегна ли се якето? Е, няма какво да се фука пред някой у дома.

И още една обичана дреха за къщата – халат. И не лек копринен халат, който е комфортно да си сложите нощница, ставайки от леглото, а не уютна хавлиена рокля, в която е толкоз прелестно да се увиете след душ или вана.

Много дами носят халат като домашно облекло, а стилът, като предписание, наподобява на чанта, а оцветяването не провокира приятни страсти.

Навикът да носим нещо вкъщи ни пристигна от майки и баби, които живееха в условия на дефицит, когато беше просто невероятно да се купят красиви домашни облекла. Но в този момент няма проблеми с това. Можете да изберете модели за всеки усет и бюджет.

Какви би трябвало да бъдат домашните облекла? Първо, комфортно, нищо не би трябвало да притиска, търка и да предизвиква други неуместни чувства.

Второ, красива. По някаква причина сме привикнали да се обличаме за непознати, само че даже и най-близките ни желаят да ни видят красиви и умни, а не облечени в изтъркани парцали.

На трето място, облеклото би трябвало да бъде направено от дишаща материя, не си коства да купувате модели от материали, които не разрешават на въздуха да минава.

Домашен костюм

Много е комфортно да носите костюми вкъщи с панталони, капри или къси панталони. Такива облекла не лимитират придвижванията, комфортно е да вършите домакинска работа в него (ако е належащо, да носите престилка) и да се отпуснете.

Домашните костюми се създават по друг метод, можете да изберете варианти за разнообразни типове фигури и за разнообразни сезони на годината.

Най-разпространеният вид на домакински костюм е панталонът и туниката. Панталоните, като предписание, се вършат с еластична лента, която е по-удобна от моделите със клипси. Туниката би трябвало да е задоволително свободна, с цел да не предизвиква неудобства.

У дома е изцяло допустимо да си позволите да носите ярки костюми със занимателен принт. И по този начин, в случай че сте над 50? Ако харесвате костюм със занимателна картина, тогава не се колебайте да го купите. Домът не е мястото да бъдете солидни и съществени.

Костюми, направени от велур, наподобяват привлекателни. Материята е доста мека и комфортна, а също и елегантна. Ако сте облечени в подобен костюм, несъмнено няма да ви се наложи да се изчервявате за външния си тип, в случай че гостите внезапно се появят инцидентно.

Ако е готино вкъщи, тогава можете да закупите подобен комфортен костюм от три елементи. Панталонът и тениската са направени от фино трико, а външно яке + яке може да се носи, в случай че стане студено.

Удобни и костюми, състоящи се от компактно прилепнали капри и туники. Можете да изберете всевъзможни варианти – както ярки, по този начин и неутрални.

Ако тесните капри панталони са ви неуместни, изберете модел с по-свободни панталони и блуза.

Можете да изберете и костюм с къси панталони. Много дами над 50 години се срамят да носят къси панталони на улицата, само че вкъщи такива облекла ще бъдат допустими.

Разбира се, не би трябвало да купувате модел с доста къси къси панталони, въпреки всичко е по-добре да спрете на удължена версия.

Домашни рокли

Вместо скучни халати, би трябвало да си купите елементарни, само че сладки домашно направени рокли. По предписание това са трикотажни модели с най-проста кройка. Не се опасявайте от ярки модели, те основават по-спокойна и радостна атмосфера в къщата.

Домашните рокли би трябвало да са задоволително свободни. Например роклите с ръкави на прилеп са доста комфортни.

И в случай че желаете да изглеждате по-елегантно, можете да изберете рокля от подобен проект – от коприна или сатен. В такава рокля е изцяло допустимо да срещнете посетители, в случай че това не е церемониален банкет, а елементарни събирания с другари.

Красивите облекла ще ви накарат да изглеждате привлекателни в домашна спирка. В края на краищата, вкъщи сме заобиколени от най-обичаните хора и те ще се радват да видят домакинята не като боклук, а като привлекателна жена.

Какви облекла носите у дома? Споделете в мненията.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР