Какво ни носи образованието и какви са препятствията, пред които

...
Какво ни носи образованието и какви са препятствията, пред които
Коментари Харесай

Мисия образование в „Здравей, България“ на 24 май

Какво ни носи образованието и какви са трудностите, пред които се изправя? Отговор на тези и още въпроси очаквайте на 24 май от 7.00 ч. до 12.00 ч. в специфичното издание на МИСИЯ ОБРАЗОВАНИЕ в „ Здравей, България “ по NOVA. Водещите Аделина Радева и Виктор Николаев, дружно с Ани Салич и репортерите на NOVA, ще бъдат на празника със феновете в цели шест български града – София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Бургас и Монтана.

В студиото на „ Здравей, България “ в Деня на българската култура и просвета и на славянска книжовност извънредно ще гостува световноизвестният диригент – маестро Йордан Камджалов . Неповторимият актьор ще опише за силата на музиката и цената на триумфа. Каква е посоката на актуалната просвета ще дискутират другите специфични посетители на Аделина Радева и Виктор Николаев – Васил Василев – Зуека и Магърдич Халваджиян. За могъществото на словото ще приказват писателите Мария Лалева и Захари Карабашлие в.

„ На учителя с обич “ – Ани Салич ще срещне феновете с една от обичаните си учителки. От учебниците – до образователните стратегии – какво би трябвало да се случи в образованието? Интервю с министъра на образованието и науката Красимир Вълчев .

Репортерите на NOVA ще ни срещнат с редица вдъхновяващи модерни будители и техните впечатляващи истории. Василена Гръбчева ще опише историята на 17-годишната Евелина, която мечтае да стигне от Галиче до Оксфорд. Ивомира Пехливанова ще заведе феновете при младите българи, които работят в ЦЕРН, а Румен Бахов – зад океана в българското учебно заведение в Ориндж Каунти.
 Ани Салич NOVA-->
Не пропускайте специфичното издание на „ Здравей, България “ на празника на българската култура и просвета и на славянската книжовност с Аделина Радева, Виктор Николаев, Ани Салич и репортерите на NOVA от 07.00 ч. до 12.00 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР