Какво не е наред в градинката пред Св. Седмочисленици? Много

...
Какво не е наред в градинката пред Св. Седмочисленици? Много
Коментари Харесай

Мрамориал

Какво не е наред в градинката пред Св. Седмочисленици?
 Ремонтите в София: Безобразие, дивотия и кражба  Смях в обществените мрежи след гафа на Графа
Много ви била мраморна? Ами радвайте се. Това е чудесна първокласна основа за най-големия писоар навън. Само би трябвало да се прибавят писоари и сме в книгата за върхове „ Гинес “. Ще привличаме туристи от целия свят, ще им продаваме билети да имат опцията да ударят по една чурка под намерено небе. Камбаните ще бият нещо радостно и парите ще текат към джоба на софиянци.

Шега!

Ще текат където би трябвало. 

Така след някоя и друга година можем цяла София да я тапицираме с мрамор. Да стане като един огромен мемориал, но с живи хора. На чужденците ще им хареса. От това може още пари да дойдат.



А може площадката пред св. Седмочисленици да се разгласи и за мраморна зона. Първата в Европа. Наред със синята и зелената на мраморната зона ще могат да паркират единствено служебни държавни коли или такива със инцидентно идентични числа на номерата. Всеки преминаващ ще може да се снима с тях против възнаграждение, несъмнено и след това да се фука какъв гъзар е.

Погледнете на този мраморен проект като на инвестиция. Ако някой, да не споделям кой, че да не ме обвините в благосклонности, вземе да се гътне… И с съвсем цялостно болшинство се вземе решение да се въздигне пантеон, от къде пари за материал?

А по този начин единствено къртиш и строиш. Мраморен мемориал. Направо облицован.

Как не разбирате?

Това е мрамор, бе хора. Струва пари. Навремето античните гърци от него изкуство са правели. Ние по-долу ли сме от тях? От него могат да се създадат статуи. По една за всеки депутат. Ще се вземат пари по някоя културна стратегия, само че по инстикт ще се откраднат и скулптурите ще бъдат без глави. Хем по-реалистични, хем по-евтини. Ако това не ви подхожда ще викнем Кристо да ги опакова.

А зимъска, когато пелерина сняг, ще се вършат концерти навън с Криско. Ще пее някоя ария обвързвана с проявлението на тези хора по какъв начин се мяташ. Отстрани да се създадат дежурни места за коли за спешна помощ или напряко да се отвори полеви ортопедичен стационар. Денонощен.

Така, че по-спокойно с хейтенето. Мраморът си е мрамор а сиренето е с пари.

Не знам какво общо има сиренето, само че нещо въпреки всичко би трябвало да става за преглъщане в тази история. И в случай че не е сиренето за преглъщане работите отиват на срамотия.

Който се смее финален или най-добре се смее, или не е схванал вица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР