Какво направи Борисов с къщата в Барселона? Нека каже на

...
Какво направи Борисов с къщата в Барселона? Нека каже на
Коментари Харесай

Йончева пита Борисов: На кого сте се обаждали, за да спрат разследванията за къщата в Барселона?

„ Какво направи Борисов с къщата в Барселона? Нека каже на кого е оказвал напън, на кои публицисти, с цел да спрат тези следствия ". Това прикани лидерът на евролистата на „ Българска социалистическа партия за България ” Елена Йончева в Бургас, оповестява " 19 минути ".

``
реклама

Тя акцентира, че не чака Бойко Борисов да каже истината, само че е уверена, че ще я разберем, откакто ГЕРБ си отиде и хората не ги е боязън да приказват. Елена Йончева добави, че е внесла сигнал в прокуратурата да се проверява сметка, обвързвана с тази къща в Барселона. „ Там са вкарани 1,7 млн. евро ”, разяснява тя. Водачът на листата на левицата напомни, че Ал Капоне е бил заловен за 30 хиляди долари, макар че е правил незаконен бизнес за стотици милиони.

„ Те споделят " няма кой да ни накаже ". Има кой да ги накаже, ние, българският народ, ще ги накаже и Европа ще ги накаже, тъй като тази корупция генерира евроскептицизъм и на Брюксел към този момент не му би трябвало грабителската тайфа ”, безапелационна бе Елена Йончева. Според нея те ще ни оказват помощ и с европейския прокурор.

„ Защо Борисов не желае госпожа Кьовеши да заеме този пост и гласоподава против нея? Защото тя ще ги хване и ще ги накаже ”, акцентира Йончева. 

По думите й, на на 26-ти май, пред България има два избора – или оставаме тази престъпна тайфа, това престъпно иго да продължава и младежите да напущат България, или отиваме да гласуваме с номер 18. „ На идващите избори ще бъде късно и няма да можем към този момент да имаме свободен избор. Сега имаме късмет ”, сподели още Йончева.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР