Какво наистина искат вашите клиенти от вас? В която и

...
Какво наистина искат вашите клиенти от вас? В която и
Коментари Харесай

Нашият бранд е по-добър от вашия бранд

Какво в действителност желаят вашите клиенти от вас? В която и промишленост да се намирате, даже да развивате дребен или междинен бизнес, вашите клиенти при всички случаи желаят повече от това да си купят страхотни артикули и работещи решения. Именно тук идва ролята на марката.

Това, което хората в действителност желаят да знаят е, че вие персонално като компания сте от този вид организации, на които те могат да се доверят, с цел да си свършат работата. И всеки актуален бранд би трябвало да дава отговор на няколко наложителни качества. Те са следните: 

Той би трябвало да показва без значение мислене.  Клиентите желаят да знаят, че ще представлявате техните ползи, даже в случай че това не е в личния ви финансов интерес. Излизането над личните бизнес желания за облаги е нещо, което е високо ценено и забелязвано. Правете го постоянно, когато е належащо. 

Смелост.  Клиентите желаят да знаят, че могат да разчитат да извършите вярното нещо, даже и да се изисква кураж. Те чакат да им кажете дори, че покупката от вас може да е неточност за тях. Това изисква същински кураж. Обикновено се прави от консултант-търговеца в магазина. 

Гордост.  Хората нормално избират да работят с сполучливи хора, които се гордеят от себе си и имат вяра, че могат да се оправят даже и с най-трудните задания.

Творчество. Клиентите не разполагат с време да слушат презентации. Въпреки това, постоянно имат време за някой, който може да предефинира проблемите им и да създаде за тях работещи уникални решения.

Доверие.  Клиентите поемат риск, когато купуват от компанията - по този начин преглеждат те взаимоотношенията си с нея. Очакват бизнесът да е убеден и да ги осведоми, че ще направи всичко, което е належащо, с цел да ги направи щастливи и удовлетворени.

Съпричастност.  Клиентите желаят от всички компании да виждат и схващат обстановката, в която се намират, от тяхната позиция. Те желаят b2b и b2c сътрудниците да схващат къде са, по какъв начин работи техният бизнес или какъв е техният живот, както и провокациите, пред които са изправени.

Честност.  Преди всичко, клиентите желаят да бъдете почтени с тях. Всъщност, предходните качества са построени на основата на честността. Без почтеност в бизнеса, няма да имате изключително доста, което да предложите на всеки клиент. Бъдете открити, в случай че сбъркате. Обяснявайте за какво компанията ви се държи по този начин, както се вижда. Създавайте усещането, че " всички карти са на масата ". 

По препоръки на Джефри Джеймс, колумнист на Inc.com
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР