Какво можете да кажете на себе си, което все още

...
Какво можете да кажете на себе си, което все още
Коментари Харесай

Задължително трябва да поговорите със себе си за...

Какво можете да кажете на себе си, което към момента не знаете? Много! Когато сте уединено, постоянно разговаряте със себе си. Вашият вътрешен монолог може да наподобява неправилен на моменти, само че истината е, че актът на говорене на вас самите може да ви помогне да научите и поддържате позитивна траектория на живота си, написа блогърът Марк за marcandangel.com, представен от Obekti.bg.
Ето за какво по-долу са събрани шест ефикасни тематики за диалог със себе си, тъй че идващия път, когато решите да проведете монолог, ще знаете тъкмо какво да кажете.
1. Какво обичате?
Когато става въпрос за работата на живота ви, за фантазиите ви, хладко не е добре. Вряло също не е добър вид. Приятно топло и буйно е единственият метод да работите и живеете.
Инвестирайте мисли и време за това какво обичате. Не чакайте прекомерно дълго да бъдете въвлечени в нещо, което ще ви развълнува. Разберете какъв брой е значимо да бъдете въодушевени във вашия живот. Ако се интересувате от нещо, без значение какво е, разучете го. Станете и го последвайте. Прегърнете го, заобичайте го и най-важното оставете пристрастеността да полети.
Най-важното решение, което в миналото сте правили, е какво да вършиме с дребното време, което ви е обещано. Преди да разберете, вие ще се питате: „ Как се стана толкоз късно, толкоз скоро?” Така че използвайте пълноценно мислите и времето си, оставете се да бъдете привлечени от странното притегляне на това, което обичате - то няма да ви подведе. Живейте живота си, тъй че като остареете, в никакъв случай да не изпаднете в обстановката в която индивидът, в който сте се трансформирали непрекъснато да фантазира за индивида, който е можело да бъдете.
2. Каква е вашата вътрешна истина?
Защо да се тревожите какво мислят другите за вас? Имате ли повече доверие на тяхното мнение, в сравнение с вашето?
Истината е, че това по какъв начин те виждат другите, не е чак толкоз значимо, колкото по какъв начин вие виждате сами себе си. Да бъдеш благополучен значи да живееш решително в личната си кожа –да бъдете правилни на това, което съществува вътре във вас. Това, което вършиме, бъдейки себе си е това, което ви държи същински и вие в действителност сте горди.
Когато решите да останете правилни на себе си, някои хора може да откажат да ви одобряват такива каквито сте. Забравете ги. Вместо да бъдете подправени и да поемата болката и объркването от това да бъдете някой различен, изберете да бъдете мощни с риск някой да ви отхвърли или да ви се подиграва. Когато се чувствате добре в кожата си, не всеки на този свят ще е ви харесва, само че това е обикновено. Вие може да сте най-узрялата и сочна ябълка, само че постоянно ще се намерят хора, които не обичат ябълки.
3. Какво сте подготвени да жертвате за вашите цели?
Когато става дума за слагане на цели, би трябвало да бъдете съответни. Ако откриете, че говорите на себе си, че желаете всичко, това значи, че сте подло близо до това да не постигнете нищо. Това значи, че избягвате напъните, които се изискват, с цел да стигнете до някъде.
Обикновено не е прекомерно мъчно да решите по какъв начин желаете да наподобява животът ви след една година. Това, което е мъчно е да решите от какво сте подготвени да се откажете, с цел да вършиме неща, които би трябвало да бъдат свършени, с цел да стигнете до там, където желаете.
Това изисква сериозен ангажимент и предизвиква прочут дискомфорт. Когато решите да се стремите към нещо по-високо, би трябвало да сте подготвени на малко световъртеж, би трябвало да преодолеете страха от рухване. И би трябвало да сте подготвени да се борите против гласа на пустотата, който ви кара да вярвате, че не разполагате с задоволително мощ, с цел да се изкачите по-високо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР