Какво можем да очакваме след всички декларации на Слави Трифонов

...
Какво можем да очакваме след всички декларации на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Журналист: Какво да очакваме след декларациите на Слави Трифонов и на Христо Иванов?

" Какво можем да чакаме след всички заявления на Слави Трифонов и на Христо Иванов, че няма да вършат коалиция нито с ГЕРБ, нито с Българска социалистическа партия, а явно и между тях, както излиза наяве от трепетите на техните почитатели?
Веднъж към този момент насипно десните направиха коалиция с Борисов, макар безапелационните им уверения че не го желаят за министър председател и го играеха съпротива против ГЕРБ. Втори подобен ход е вероятен, само че те повече няма да просъществуват като партия и гласоподавателите им ще се разпилеят.
 След блокадата на Трифонов, най-вероятно идва каскада от избори и служебни държавни управления След блокадата на Трифонов, най-вероятно идва каскада от избори и служебни държавни управления
Въпреки, че изцяло споделяме неприязънта към дървени социологически сметки - по предписание изпускат огромните изненади - не може да се отъ...
Сега и Слави Трифонов, и Христо Иванов го играят съпротива на ГЕРБ и на Българска социалистическа партия. Въпросът е - дали те желаят в действителност отстраняването на Борисов и ГЕРБ след 12-годишно ръководство? Защото това премахване минава през необятна коалиция с програмно или експертно или както и там да го нарекат държавно управление. И за такова държавно управление няма да стигнат партиите на Слави и Христо Иванов ", във Facebook.
" Като не искаш да управляваш, даваш на различен да прави коалиция - и по този начин може да чакаме ново държавно управление на Борисов. С тази си политика опозиционните партии тикат Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи към коалиция с ГЕРБ. Добре ли ще е? Борисов да каже - ей го, и Меркел по този начин направИ, ляво-дясна коалиция.
Той за това мечтае. Или коалиция на Българска социалистическа партия с Движение за права и свободи - този филм към този момент го гледахме. Движение за права и свободи е незаобиколим фактор. Единствено ГЕРБ ще бъде заобиколим фактор в идващия парламент, стига да има предпочитание у другите да го заобиколят.
Само Триото са наясно, че би трябвало някакво обединяване против Борисов. А те ги погнаха като някакви предатели, че желали да се обединят и да се явяват на избори.
 Заради нападките към Нинова подсетиха на Слави Трифонов посещение на Борисов в шоуто му Заради нападките към Нинова подсетиха на Слави Трифонов посещение на Борисов в шоуто му
" Направо не мога да допускам по какъв начин господин Трифонов самичък влезе в клопката, в клопката на личната си нелепост! Българска социалистическа партия го предложения на диалози за че...
Така че, партиите, които споделиха с кого няма да вършат коалиция, да кажат и с кого ще вършат. Защото другояче не може да стане промяната на Борисов. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР