Какво може да свърже фолк дивата Алисия и бившия министър

...
Какво може да свърже фолк дивата Алисия и бившия министър
Коментари Харесай

ГОРЕЩО! Алисия и бивш министър в любовен триъгълник! Ето как певицата и Миро Найденов се забъркаха в секс афери

Какво може да свърже фолк дивата Алисия и някогашния министър на земеделието Мирослав Найденов? На първо четене двамата нямат допирни точки, поради сферите, в които са се осъществили, само че на второ, става известно, има нещо, по което си наподобяват. И то е любовният триъгълник.

Участници в подобен са били и звездата на "Ара Мюзик ", и 49-годишният квалифициран ветеринар, признаха и двамата в предаването "Мармалад ". В рубриката "Ох, да, ох не " ги запитаха дали са попадали в любовен триъгълник и в любовен квадрат, като Алисия отвърна позитивно и на двете питанки, а Миро Найденов - единствено на първата, написа ПИК.

Бившият народен представител евентуално засяга аферата с пиарката Кристина Спасова от преди няколко години. Покрай околните му връзки с хубавицата, рухна мира в фамилията му - Миро Найденов се раздели със брачната половинка си, също ветеринарен доктор, доктор Нина Найденова, от която има две дъщери.
При Алисия обстановката е повече от ясна. В любовен триъгълник я набута Николета Лозанова, като прелъсти бащата на сина й - футболиста Валери Божинов. Триъгълникът прерастна в четириъгълник, когато в него се намъкна и Ники Михайлов. С него Ни Ло пък бе преди да хлътне по Божинката.
На изпълнителката на новия летен шлагер "Златото на тати " сега въобще не й е до мъже, защото е на напълно друга вълна - в края на предходната седмица тя пусна дуетния си клип с Тони Стораро "Златото на тати ", който единствено за три дни натрупа половин милион гледания в "Ютюб ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР