Какво може да накара един успешен модел да прекрати кариерата

...
Какво може да накара един успешен модел да прекрати кариерата
Коментари Харесай

Да се откажеш от кариерата си заради исляма

Какво може да накара един сполучлив модел да приключи кариерата си едвам на 23 години? Оказва се, че религиозните й убеждения. Това е обяснението на Халима Аден - американски модел от сомалийски генезис, която предходната седмица се отхвърли от стилния подиум.
 Снимка 507358

Аден споделя, че ковид пандемията я е предиздвикала да намерения съществено за това какви са полезностите, които са значими и които желае да пази като жена мюсюлманка. Тя споделя, че като модел доста пъти е правила компромис с вярата си.

" Мога да упреквам единствено себе си, че от време на време по-важно ми е било да не изпусна опциите, без да виждам какво давам в подмяна ", споделя тя пред Военновъздушни сили.
 Снимка 507357

Халима е родена в бежански лагер в Кения в семейство на сомалийски родители. На шестгодишна възраст фамилията отпътува за Съединени американски щати. Забелязана е от IMG Models, когато е на 18 и става първия модел с хиджаб, който взе участие в фешън дефиле, в това число в това с бански костюми на Sports Illustrated.
 Снимка 507359

Джиджи и Бела Хадид я поддържаха в решението й. Същото направи и Риана - Аден участваше в рекламната акция на марката на певицата Fenty Beauty.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР