Какво медията ни писа екшънът се разиграл около 23,00 часа

...
Какво медията ни писа екшънът се разиграл около 23,00 часа
Коментари Харесай

Последни Разкрития За Стрелбата Срещу Скандалния Бизнесмен Видрата! Това Променя Всичко, Мишената Е Бил

Какво медията ни писа екшънът се разиграл към 23,00 часа във вторник пред жилищен блок на ул. „ Бузлуджа “ 24 в остарялата столица. В злощастната вечер Юлиян Мирчев-Видрата бил на посетители на баджанака си Илиян Хаджитолев-Лорито.

На излизане от вкъщи му, стрелците, които са се спотайвали в тъмното в региона на остарялата болница, разкрили огън. Видрата бил прострелян като три патрона се забили в краката му. Пострадалият бил откаран в регионалната болница с три огнестрелни рани и настанен в хирургичното поделение. Още същата нощ е бил опериран. „ Раните са обработени, пациентът е в устойчиво положение. В момента му се вършат проучвания.

Ще бъде подложен на ядрено-магнитен резонанс. Дали ще се наложи някаква специфична терапия, ще се реши от резултатите от скенера “, разяснява пред „ Труд “ шефът на хирургичното поделение доктор Николен Стойнов, който персонално е направил операциите. Пред болничната стая на Видрата е била сложена защита от негови гардове и от полицията. Криминалисти от Велико Търново работят по разкриването на причинителите. Според проверяващи, стрелбата е била за заплашване.

Предполага се обаче, че патроните са били за Лорито, само че в тъмното причинителите са простреляли простъпка Видрата. Юлиян Мирчев бе притежател на заложна къща „ Марибу “ наоколо до Интерхотела във Велико Търново, а съучастник му бе Иван Прокопиев, по-известен като Изгорелия. Преди към 2 години обаче банкрутирали и заложната къща прекратила активност. Напоследък Мирчев живеел във великотърновското село Самоводене. Според една от версиите, в злощастната вечер Видрата бил самичък в дома на Лорито. Неочаквано на вратата се позвънило. Когато Мирчев отворил, против него се изправил чужд мъж, който стрелял и след секунди избягал. Потърпевшият позвънил на баджанака си по телефона и споделил: „ Гръмнаха ме! Звъни на телефон 112 “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР