Какво ме разсмива в България - смея се като чета

...
Какво ме разсмива в България - смея се като чета
Коментари Харесай

Цитиридис: Тъжно е, че няма поне един, на когото да се кефим всички

Какво ме разсмива в България - хиля се като чета мнения на хора в интернет доста постоянно, тъй като си представям тъжния живот, който живеят и времето, което са намерили, с цел да напишат този коментар. Хората са доста занимателни сами по себе си, без да са смешни ". Това съобщи пред Дарик радио комикът и някогашен тв водещ Николаос Цитиридис.

Запитан тънкообидни ли са хората в обществените мрежи, той уточни, че несъмнено се вижда, че някакви хора разясняват и постоянно има отпор на някаква теза или мнение. " Всичко може да откри контрапункт в обществените мрежи, без значение какъв брой неуместно е това ", добави Цитиридис.

По думите му да казваш неща за да обидиш някого е неточност, само че когато казваш неща, които са истина, от която се наскърбяват хората, казусът към този момент е от другата страна.

" Какво е смешно и дали е смешно - в случай че един човек се засмее на смешка, каквато и да е тя, мисля че влиза в категория, че това е смешно. Има хора. които със сърце се семеят на расистки и хомофобски неща и те имат вяра в тях. Не знам дали това прави една смешка несмешна. Аз мога да кажа, че на мен не ми е смешна, аз не обичам да генерализирам. Колкото повече хубави смехории харесваме всички, толкоз по-малко расистки и хомофобски смешки ще чуваме ", разяснява още комикът.

На въпрос дали политическите фигури дават задоволително ентусиазъм за смешки, Николаос Цитиридис отговори по този начин: " В България мисля, че за жалост те в действителност са повече мотив не за подражателство и за образец, ами за някаква хумореска, някакво меме. Тъжно е, че няма най-малко един, на който да се кефим всички. Мисля, че казусът е в нас и ние си сътворяваме цялата кофти действителност, която съществува в България. Ние в случай че не се оправим, никой различен няма да ни оправи ".

Цитиридис показа, че малкия екран не му липсва, а историите си той продължава да споделя от сцената на Комеди клуба. " Много е окриляващо никой да не знае какво ще кажеш, преди да излезеш на сцената ", разяснява той.

Запитан имал ли е чувството, че не е свободен на последното си работно място, Николаос Цитиридис посочи, че независимост на словото, независимост на говорне и независимост на работа са разнообразни неща.

" Аз не мога да отида в телевизия и да върша в действителност това, което желая. Имало е моменти, в които съм желал да върша неща, които не са за по малкия екран. Имало е задоволително хора, които да ми кажат " не, това няма да го правиш ". Имало е моменти, в които не съм могъл да върша тъкмо това, което желая ", изясни той.

Цитиридис бе безапелационен, че цензурата съществува безусловно на всички места. " В bTV всъшност беше извънредно занимателно в множеството време да произвеждаш наличие. Благодарен съм за въаможностите, които получих ", означи той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР